BTC USD 23,090.9 Gold USD 1,929.84
Time now: Jun 1, 12:00 AM

RZ Corporation Sdn Bhd (464438-H) (931127) - synbiz.net @ dchl.com.my

Sponsored Post

desmoquattro

Active+ Member
Messages
3,854
Joined
Nov 30, 2007
Messages
3,854
Reaction score
35
Points
40
ok bro zul.. dchl tu ader lagi. (DCHL=taiwan punyer bile dah sampai malaysia jadi SYN) SYN adelah 1 network yang duk bawah DCHL.. RZ Corporation pulak adelah company yang didaftarkan untuk menggantikan SYN.. ok.. then lesen pulak.. lesen dibatalkan oleh banyak sebab.. xbayar cukai la ape la.. so aper masalah SYN ni aku pon xtau.. tp ade la masalah tu.. kite pon xtau.. mungkin duit tu xbawak faedah dalam malaysia.. dier salur duit ke taiwan ker.. xtau la sume tu..

bagi aku kawan ko tu amat² giler.. sorry to say.. but dier buat camtu sebab terikut sangat cakap dorang kat situ.. bro.. 1 perniagaan or sebenarnyer aper² pon la.. ko kene buat dari bawah.. start from below going to above.. sebab biase nyer when we start from above.. we will going to below.. just look and see him.. sebab saper yang masuk dalam fikiran dier dah xboleh ubah.. itu lah kekuatan SYN or LB or DCHL.. awek aku pon same.. just look n see.. aku dah join bisnes 3 tahun.. memang untung.. tapi untung² aku.. sebab aku menilai mane yang terbaik.. n sesuai ngan orang sekeliling kite (pelanggan)..

Ko ni tgh panas lagi nih...org tgh baru ni, semua dia kata best la kan..semua indah. Tambahan pulak awek la pulak dah terjebak. Bila awek kata best, semua mesti best la kan..kalau dah sayang nak buat camana kan...best gila diorng ni tipu ko hahah...lukus kena kencing kih kih
 

erDrAg00n

Moderator
gem
Messages
13,729
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
aku salute ngan SYN.. aper yang SYN buat memang cukup dahsyat.. dari segi event, speech, aktiviti.. cumer perbezaan ngan MLM yang len.. modal jer tinggi.. n produk harge dier sangat tinggi.. Lampberger harga dier RM1500.. so xder altenatif len selain cari orang.. macam MLM yang len.. produk murah so.. biler xdapat cari orang dier akan terus cari pelanggan untuk jual produk dier.. n boleh jual produk even kat dalam kampung skali pon.. xtau la kalo lampberger tu boleh jual kat orang² kampung yang ader kancil jer or orang kampung yang berniaga sayur jer.. bagi aku.. sape pon nak wat bisnes.. teruskan.. sebab memang bisnes boleh buat duit.. sangat boleh.. cume pandang sekeliling korang.. tengok aper yang pengguna nak.. bukan aper yang korang nak.. aku tau SYN sebab awek aku ader dalam SYN.. n aku kekadang ikot la jugak aktiviti SYN.. memang best.. n sesape yang nak join SYN mesti la menabung lebih untuk 'ticketing'.. huhu.. tp once dah join mesti korang berlame dalam SYN sbb best ngan aktiviti dorang.. huhu..


SAH-SAH KO NI ORANG BARU MASUK... ko perlekeh orang kita yang berada di kampung,yang buat biz kecil2an,yang boleh besarkan anak2 dia yang ramai tanpa mengharapkan bantuan,yang mampu cari duit dengan tulang empat kerat mereka...dan ko??? camne ko cari duit setelah ko masuk SYN???

xkisah ape pon orang nak cakap.. bro.. aku dibesarkan ngan kluarga berniaga.. 3 tahun lepas aku dah ader 1 kedai runcit.. and aku tau aper aku buat.. aku usahakan kedai tu sampai boleh bukak 2 cawangan kat kajang skang.. so tu pengalaman aku.. jangan judge orang sebarangan..

da lama aku x masuk sini... dan nampaknya ada seseorang yang meragui pendapat2 kat sini... yellow bro!!! aku pun xtawla ko ada pengalaman tak dalam MLM...ko cakap ko da biasa biz. btol x? sambung famili biz sampai ada 2 cawangan... well its work becuz its really biz ur doing there...but in SYN??? u r doing nothing than cheat people..u know what the meaning of cheat??? meh transelate... Menipu... itupun kalo ada orang yang nak layan ko lagila...asalkan ko jangan cari orang2 kampung sebab ko da perlekeh diorang dalam post ko sebelum nie. kalo ko cari...lepas ni ko kenala makan ludah ko balik...nanti aku campur dengan tanah liat o tanah dari mana2 kandang. ko nak bukak cawangan x dengan SYN??? satu je pertanyaan aku kat ko nanti... boleh ke ko bukak cawangan? boleh ke ko jalankan produk tu dengan menjual? gunakan sistem SYN dalam kedai runcit ko atau gunakan sistem kedai runcit dalam sistem SYN ko? lagi satu... baron2 yang bakal ko lantik nanti..adakah diorang pun akan bercita2 bukak kedai runcit atau pun bercita2 bukak cawangan SYN???

sila jawabla...aku tunggu. terus terang aku cakap.aku suka orang cam ko...orang yang da ada biz besar dan siap suruh orang tgk kejayaan ko...selepas tu ko masuk SYN...meh aku teropong Legasi ko
 

erDrAg00n

Moderator
gem
Messages
13,729
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
bukan aku nak cakap ko besar o berlagak o apa2lah eh murs...tapi agak kecewa dengan sikap orang2 kita yang masuk SYN...sekali da masuk, terus rasa diri tu da up dan setaraf dengan mereka yang da lama masuk dalam SYN...once again Yellow bro!!! bila ko dalam biz ko nak berada setaraf dengan mereka2 tu, ko kena pastikan volume yg ko ada dalam acc tu setaraf ke tak...bukan ko duduk semeja ke tak... aku sendiri pernah tgk markis aku makan burger tepi jalan. kerana apa? kerana lapar dan tak cukup masa. bukan takde duit...itu pun aku mampu, beli berger tepi jalan.tapi bila dia pergi berbelanja mewah sampai berjalan2 ke luar negara atas nama SYN...ko boleh pergi ke? da bape tahun ko masuk SYN? pernah ko join aktiviti diorang yg combine dengan SYN luar negara? yang pergi sampai ke indonesia n lain2 cawangan diorang(kena terang ni takot tak paham)? penah x? bape modal ko? bape modal upline ko? bape duit ko kuar? bape duit upline ko kuar? sama x?
 

clorox_bersih

Legendary Member
gem
Messages
18,906
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
bukan aku nak cakap ko besar o berlagak o apa2lah eh murs...tapi agak kecewa dengan sikap orang2 kita yang masuk SYN...sekali da masuk, terus rasa diri tu da up dan setaraf dengan mereka yang da lama masuk dalam SYN...once again Yellow bro!!! bila ko dalam biz ko nak berada setaraf dengan mereka2 tu, ko kena pastikan volume yg ko ada dalam acc tu setaraf ke tak...bukan ko duduk semeja ke tak... aku sendiri pernah tgk markis aku makan burger tepi jalan. kerana apa? kerana lapar dan tak cukup masa. bukan takde duit...itu pun aku mampu, beli berger tepi jalan.tapi bila dia pergi berbelanja mewah sampai berjalan2 ke luar negara atas nama SYN...ko boleh pergi ke? da bape tahun ko masuk SYN? pernah ko join aktiviti diorang yg combine dengan SYN luar negara? yang pergi sampai ke indonesia n lain2 cawangan diorang(kena terang ni takot tak paham)? penah x? bape modal ko? bape modal upline ko? bape duit ko kuar? bape duit upline ko kuar? sama x?


haha.paling aku tak tahan kan naga,statement die

DCHL tu taiwan punya,bila masuk malaysia jadi SYN..
naga,aku nk gelak kejap la rasenye
:eek: :eek: :eek: :eek:
DCHL tu masuk malaysia pn tetap DCHL la bro..cume didaftarkan bawah name RZ Corp..
tu je..SYN tu organisasi a.k.a distributor under DCHL..aikk,kate da lame masuk,takkan the simplest concept ni pn tak tau..:eek:

mmg la steven yeam yg bawak masuk DCHL tu,tapi DCHL ttp DCHL..
adeh,ko g la kat galeri tu,ade ke tulis SYN??
kalu ko da ade network besa,n nnt ko nk buat grup ko sndri pn blh la..
MYN=mus 'yeam' network (aku tau orang kat sana fanatik ngan steven yeam tu)..
aku tak kesah la ko nk masuk ke ape,n aku tau ko kat sini,sbb ko da di brainwash utk protect SYN..hahaha..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register