To Sell RxLite - Testimoni kak ani sendiri MINUMAN DIET PERISA KOKO YANG LAZAT. KINI MELETOP2

CG Sponsors




noai

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.....


nak diet nak langsing.... emmm dah letih minum minuman diet yang meloyakan tekak ???? usah risau lagi... kini dah ade minuman diet yang memang sedap..perasa koko pulak tu...


kalau sapa-sapa yang suka minum milo or koko.. confirm boleh minum minuman diet ni....
so kekawan semua boleh baca info kat bawah ni...


kalau berminat nak try leh sms kak ani yer...019-2059886....


testimoni kak ani sendiri baru jer try rxlite ni khamis lalu 28/1/10 , berat asal 70 kg hehehe..pagi tadi 2/2/2010 timbang 69kg heheh so 6 hari je dah turun 1 kg... tu makan kak ani tak pantang ek..... mula harini nak kawal makan skit.. so tunggu next wk leh turun bape lak...tungguuu.....

so update untuk penurunan berat kak ani... spt di bawah :-
Tarikh --> Jum. Penurunan (kg)
28/1 --> 0
2/2 --> 1
8/2 --> 3
22/2 --> 4





HARGA

1 Kotak RM138 (30 sachet)


untuk penjimatan sertailah


Pakej Copycat RX Lite :
2 kotak RM208
( 2 kotak RM198 + yuran ahli RM9.90 )


tidak termasuk kos penghantaran
(Penghantaran Rm5 area KL dan kawasan sewaktu dengannya..)


RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

RXLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.

RXLite berkhasiat dalam:-
Membantu membakar lemak
Diperkaya dengan vitamin dan mineral
Rasa koko yang lazat
Mengandungi anti-oksida


RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara.

Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu.

Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.

***************************
Senarai Dealer :-

***************************

KL / SELANGOR
1. Seluruh KL - Kak Ani ( 019 -2059 886 )
2. Titiwangsa, Sentul, Setapak - Pian ( 019-6116 134)
3. Bangsar , Pantai Dalam, PJ - Cik Mona (016- 2170 066 )
4. Damansara IKEA, Kota Damansara, Damansara Damai - Nana( 012-2447 623 )
5. Ulu Klang, Tmn Melawati, Tmn Melati - Aminah( 016-6921547 )
6. Bandar Tasik Selatan - Mila (019-2573882)
7. Klang Lama, Desa Petaling, Kuchai, Sri Petaling, Taman Desa - Nora ( 019-5374002
8. Sri Hartamas, Damansara Heights, Wangsa Melawati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang
- Ayu (012-2646078) )



Penang

1. Seluruh Penang - Emi ( 012-516 8690 )

*******************************
Harga RxLite + Kos Pos Laju
*******************************
Pek Percubaan (10 Sachet)
Semenanjung : RM50
Sabah / Sarawak : RM55



Harga Bukan Ahli Sekotak + Pos Laju
Semenanjung : RM 138.00
Sabah/Sarawak : RM 148.00



Pakej Copycat RX-Lite
Semenanjung
2 kotak + Keahlian + Pos Laju
Jumlah: RM223


Sabah/Sarawak
2 kotak + Keahlian + Pos Laju
Jumlah: RM263
 
Last edited:
Sponsored Post

noai

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
Soalan-soalan lazim:


1. Bagaimana rasanya?
Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.

2. Bagaimana cara penyediaannya?
RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.


3. Bagaimana ia berfungsi?
RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.


4. Berapakah sukatan yang diperlukan?

Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.


5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?

RxLite tidak sesuai bagi:
1. Kanak-kanak di bawah 12 tahun,
2. Ibu mengandung,
3. Mereka yang mempunyai sejarah sawan
4. Mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
5. Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis
 

noai

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
Testimoni pengguna rxlite

TESTIMONI





 

noai

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
Pengedar rxlite di perlukan di seluruh negara !!!

nak tambah pendapatan ??? Mai la join sebagai pengedar rxlite !!! Rxlite tengah meletop-letop lani... Jadilah orang yang terawal...!!!


berminat sila sms kak ani 019- 2059 886
 

noai

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
nak tambah pendapatan ??? Mai la join sebagai pengedar rxlite !!! Rxlite tengah meletop-letop lani... Jadilah orang yang terawal...!!!


berminat sila sms kak ani 019- 2059 886


mai..la.. join...:D
 

noai

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
so update untuk penurunan berat kak ani... spt di bawah :-
Tarikh --> Jum. Penurunan (kg)
28/1 --> 0
2/2 --> 1
8/2 --> 3
22/2 --> 4
 

noai

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
assalamualaikum dan salam sejahtera semua.....


nak diet nak langsing.... Emmm dah letih minum minuman diet yang meloyakan tekak ???? Usah risau lagi... Kini dah ade minuman diet yang memang sedap..perasa koko pulak tu...


kalau sapa-sapa yang suka minum milo or koko.. Confirm boleh minum minuman diet ni....
So kekawan semua boleh baca info kat bawah ni...


kalau berminat nak try leh sms kak ani yer...019-2059886....


testimoni kak ani sendiri baru jer try rxlite ni khamis lalu 28/1/10 , berat asal 70 kg hehehe..pagi tadi 2/2/2010 timbang 69kg heheh so 6 hari je dah turun 1 kg... Tu makan kak ani tak pantang ek..... Mula harini nak kawal makan skit.. So tunggu next wk leh turun bape lak...tungguuu.....

so update untuk penurunan berat kak ani... Spt di bawah :-
tarikh --> jum. Penurunan (kg)
28/1 --> 0
2/2 --> 1
8/2 --> 3
22/2 --> 4





harga

1 kotak rm138 (30 sachet)


untuk penjimatan sertailah


pakej copycat rx lite :
2 kotak rm208
( 2 kotak rm198 + yuran ahli rm9.90 )


tidak termasuk kos penghantaran
(penghantaran Rm5 area kl dan kawasan sewaktu dengannya..)


rxlite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. Rxlite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

rxlite mengandungi l-carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.

rxlite berkhasiat dalam:-
membantu membakar lemak
diperkaya dengan vitamin dan mineral
rasa koko yang lazat
mengandungi anti-oksida


rxlite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'cancer survivor' yang tersohor di malaysia iaitu dato dr. Noordin darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas pengarah perubatan majlis sukan negara.

program pelangsingan beliau iaitu 'slim for life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca tv dalam program 'mari bersenam' di tv1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu.

kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi rx-lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.

***************************
senarai dealer :-

***************************

kl / selangor
1. Seluruh kl - kak ani ( 019 -2059 886 )
2. Titiwangsa, sentul, setapak - pian ( 019-6116 134)
3. Bangsar , pantai dalam, pj - cik mona (016- 2170 066 )


penang

1. Seluruh penang - emi ( 012-516 8690 )

harga rxlite + kos pos laju

pek percubaan (10 sachet)
semenanjung : Rm50
sabah / sarawak : Rm55



harga bukan ahli sekotak + pos laju
semenanjung : Rm 148.00
sabah/sarawak : Rm 158.00



pakej copycat rx-lite
semenanjung
2 kotak + keahlian + pos laju
jumlah: Rm223


sabah/sarawak
2 kotak + keahlian + pos laju
jumlah: Rm263




jom... Turunkan berat badan dengan rxlite....sms/col kak ani 019-2059 886
 
Last edited:

noai

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
nak tambah pendapatan ??? Mai la join sebagai pengedar rxlite !!! Rxlite tengah meletop-letop lani... Jadilah orang yang terawal...!!!


berminat sila sms kak ani 019- 2059 886


Jomm.. tambah pendapatan dgn RXLITE....
 

noai

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
so update untuk penurunan berat kak ani... spt di bawah :-
Tarikh --> Jum. Penurunan (kg)
28/1 --> 0
2/2 --> 1
8/2 --> 3
22/2 --> 4


mia..mai..mai.. kita dapatkan berat badan ideal.. dgn rxlite...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register