BTC USD 48,769.400 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell RxLite RM124.00 lebih murah dari pasaran.

CG Sponsors




wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
Salam to all..
senang citer..tak mo banyak cakp..

RxLite yang asli...RM124.00 satu kotak.. ada 30sacket dalam tu...

Total baru Rm130.00 termasuk penghantaran utk semenanjung dan RM140.00 utk sabah serawak termausuk penghantaran...
harga asal RM138.00 semenanjung dan RM148.00 utk sabah serawak...

Jual murah2..biasalah tokey besar :)
nak tau lebih lanjut dan pembelian bleh refer web dibawah..click

web>> Rxlite CLick

kalau nak produk2 lain..yg mana tak dijual ditempat anda..just tanya..insyaAllah saya leh dpatkan harga lebih murah dari pasaran :) biasalah cable besar paha :) huhuhu....

TQ
 
Sponsored Post

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
Dapatkan segera.. utk mendpatkan berat badan yg ideal..
just minum mcm kopi ..:) tak rasa apa2..malah sedap...
 

sokia

Legendary Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
16,256
Reaction score
5
Points
115
perhhh.... harga berbeza dgn harga hq....

barang ori ke klon ni??? bro
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
ini ori ler... i am Direct from Tokey kedai...:)
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
dpatkan segera... sya pun tengah minum...rasa pun sedap... nak tau lebih lanjut clik web yg saya berikan..:)
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
Offer murah2... cepat tawaran masih terbuka..sila lihat web saya dibawah bagi lebih meyakinkan ..TQ
Rm124.00 utk satu kotak...ada 30 dalam tu..
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
ada yang berminat ke?? sila ke web dibawah..
harga yang diberikan amat murah berbanding kat kedai2 malaysia :)
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
Up to date coz dah lama tak update :)
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
murah2... still available..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register