BTC USD 60,047.8 Gold USD 1,743.25
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rx-water,Dr.sukida,Hai-o,Cni, Zhulian dll.mana yg bagus?

rafimalay

Permanently Banned
Joined
Oct 31, 2007
Messages
167
Reaction score
0
Points
10
Assalammualaikum semua.Ade tak otai2 dari company yg tertera di atas dapat menerangkan kelebihan teknologi air masing2.
 
Sponsored Post

rafina_80

Active+ Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,102
Reaction score
44
Points
30
semua ada kelebihan masing2..tapi rase2nya beyond water (zhulian) bagus kot. coz hasil terakhir dia merupkan air bermagnet, so banyak la zat2 galian dan vitamin. klu RO dia just air yang bersih dan tak bervitamin. lagi satu kebuk dia ada 7, dan jangka hayat paling lama, lebih kurang 5 tahun baru tukar dan kebuknya transparent. ni pendapat aku je.
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
ni pasal air (result air) atau mesen air ?
kalau pasal air, sumer sama sebab yg penting adalah filter.
ro filter punya spect dah standart. kalau tak ikut standtart, takleh panggil ro water.

kalau pasal mesen dia. ikut harga je la kot. mahal kalu, tahan la. :D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
ni pasal air (result air) atau mesen air ?
kalau pasal air, sumer sama sebab yg penting adalah filter.
ro filter punya spect dah standart. kalau tak ikut standtart, takleh panggil ro water.

kalau pasal mesen dia. ikut harga je la kot. mahal kalu, tahan la. :D

setuju kalau pasal result air semua sama sebab filter sama tapi bab harga memang mahal skit sebab kebanyakkannya MLM so biasa ler bila produk MLM kena jual mahal coz nak bayar bonus....
tapi ada juga brand ternama yang biasa kita tengok iklan-iklan kat tepi highway baru buat MLM program TETAPI HARGA BUKAN SAJA TAK DIMARK-UP TETAPI LEBIH MURAH KALAU BELI BRAND YANG SAMA DIKEDAI

tak caya ker...klik sini
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
kalau produk rx-water, salah satu filter dia tanah. Jadi ada unsur samak, air tu suci. Ada la dia kaitkan dengan agama islam ni. Aku tak join lagi tapi tau la sikit2.

produk rxwater (world wellness) di 'upgrade' oleh Dr. Noordin Darus. Bekas pengarah bahagian sains dan kesihatan sukan di Majlis Sukan Negara. Dia sakit barah darah rasanya, bila amalkan minum produk dia ni, dr noordin telah sembuh dengan izin Allah.

Masuk je website dia, tengok bahagian testimonial, macam2 penyakit boleh sembuh kalau minum air tapisan rxwater dengan izin Allah. Aku belum lagi join, tapi aku tau la sedikit sebanyak sebab area ni ada stokis rxwater.

Orang buta yang dapat melihat semula pun ada. Yang kena kanser tahap kritikal pun alhamdulillah sembuh.

Wassalam.
 

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
Assalammualaikum,setakat nie,
aku guna jenama Diamond water filter,
byk juga kelebihan,
 
Last edited:

linasarawak

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2008
Messages
524
Reaction score
0
Points
10
kalau produk rx-water, salah satu filter dia tanah. Jadi ada unsur samak, air tu suci. Ada la dia kaitkan dengan agama islam ni. Aku tak join lagi tapi tau la sikit2.

produk rxwater (world wellness) di 'upgrade' oleh Dr. Noordin Darus. Bekas pengarah bahagian sains dan kesihatan sukan di Majlis Sukan Negara. Dia sakit barah darah rasanya, bila amalkan minum produk dia ni, dr noordin telah sembuh dengan izin Allah.

Masuk je website dia, tengok bahagian testimonial, macam2 penyakit boleh sembuh kalau minum air tapisan rxwater dengan izin Allah. Aku belum lagi join, tapi aku tau la sedikit sebanyak sebab area ni ada stokis rxwater.

Orang buta yang dapat melihat semula pun ada. Yang kena kanser tahap kritikal pun alhamdulillah sembuh.

Wassalam.


yup.. to me dlm byk2 water filter... RX-Water adalah special ..lain dari yang lain.. filter dia istimewa... air tapisan dia akan meningkatkan aura...:D saya pengguna RX-Water... dulu diamond.. kalau RO water , dikira air yang dah x da apa2 khasiat lagi, air semata2 air tanpa minerals....
 

Bizzport786

Active Member
Joined
Oct 20, 2006
Messages
1,544
Reaction score
4
Points
25
bagi aku water filter Beyond Water ok la... hampir menyamai dgn Diamond water.
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
96
Points
120
Dr Sukida camne plak ?
 

linajb

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2008
Messages
109
Reaction score
0
Points
10
Assalammualaikum semua.Ade tak otai2 dari company yg tertera di atas dapat menerangkan kelebihan teknologi air masing2.


Assalamualaikum,rafimalay.

Lina dah cuba 3 jenis water filter ( hai-o, cann, dan coway)

Pada pendapat lina yg paling bagus, senang, & hebat ialah coway.

Boleh terus di minum.
Boleh bayar bulanan.
Besar macam peti ais.
Ader sejuk & panas.
Boleh terus di minum.
Free servicing selama 50 bulan. ( 3 bulan sekali dia datang & kalo rosak call ajer)
Ade Warannty.
Ade komisyen kalo kenalkan pada orang RM 740.
Kalo tak bayar 3 bulan berturut2, nama takkan blacklist pon. Sykt cuma amik produk balik. So takder risiko mcm loan dgn bank.

Berbaloi giler.
Kalo rasa tak nak bayo bulanan, carilah orang.


lina- 013-7445545
www.extrememan2u.com/salinajb
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register