Rumours/Benarkah :: Korang Pergi Kerja Cari Duit Untuk Tanggung Siapa?

CG Sponsors




Sponsored Post

rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,081
Reaction score
58
Points
135
Realiti atau Ilusi?

lawa panda tu ..
 

rashaz

Permanently Banned -, Fraud & Scam reported
Joined
Mar 27, 2013
Messages
2,179
Reaction score
2
Points
25
Tak apa, kita jatuh miskin pun tak mengapa.

Janji ADA MELAYU yang kaya.

Tak baik tau dengki sesama melayu:p
 

zbj7274

Fun Poster
Joined
Feb 29, 2012
Messages
708
Reaction score
2
Points
15
terlalu banyak elemen hasad dengki dalam video ni.
ada banyak big player lain dlm industri yg disebut tapi hanya usahawan melayu dia senaraikan.
 

General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,682
Reaction score
254
Points
81
Wow sume syed mokhtar punye... cine n india ade x? Mohon didetail lg kroni cina n india bru best. Isi minyak knape petron.. shell n petronas kan ade jugak hehehe...boikot petron sbb ade share dgn syarikat arak filipina katanya.
 
Last edited:

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
nie bukan panda yng gomen beli dari china tu ke?...
 

emir

Active+ Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
4,661
Reaction score
46
Points
30
apsal byk geng Melayu jek? geng India n Cina xde ke? rasis la video nih
 

Megat Sri Rama

CG Top Poster Club
Joined
Aug 28, 2007
Messages
20,277
Reaction score
506
Points
161
terlalu banyak elemen hasad dengki dalam video ni.
ada banyak big player lain dlm industri yg disebut tapi hanya usahawan melayu dia senaraikan.
yang buat tu pun melayu.

apa salahnya, kan melayu ekstrim pasal melayu.

bila sebut pasal Melayu, hilang tak nampak benda lain lagi dah.

rasional semua hilang, fikir Melayu je.





Terutama sekali kalau bab DEB.

Tapi kalau fikir dengan tenang, berapa ramai yang dapat manfaat?

Dan dari yang tak ramai, kenapa caranya curang?



Subsidi elektrik untuk rakyat mengurang, tarif makin naik.

Dalam bil ada macam-macam caj pelik, kasi bil nak 2 bulan sekali, tapi kutip hutang nak on the clock.



Untuk IPP macam Syed Mokhtar boleh pulak dapat subsidi bahan api...

Tanah TNB kasi kat IPP kroni.





Kroni ada subsidi bahan api, rakyat tak ada subsidi.

Yang ada ni pun di kasi balik lepas puas berdemo kat Jalan TAR.

Tak ingat?




Konsesi highway berpuluh tahun, boleh makan 2 generasi.

Apa perjanjiannya kita tak tahu?






Melayu kampung apa dapat?

BR1M?









Dan Melayu akan undi UMNO lagi kerana dimainkan isu ini juga la... kerana "Melayu".


Melayu ditipu Melayu, dijajah oleh Melayu, menggunakan isu Melayu.
 

Megat Sri Rama

CG Top Poster Club
Joined
Aug 28, 2007
Messages
20,277
Reaction score
506
Points
161
terlalu banyak elemen hasad dengki dalam video ni.
ada banyak big player lain dlm industri yg disebut tapi hanya usahawan melayu dia senaraikan.
Kenapa Melayu je semua?

Kan banyak player bangsa lain?



gitu maksudnya kan?



senang cerita gini la...

Kenapa Syed Mokhtar je? Kan banyak Melayu lain....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register