BTC USD 48,073.1 Gold USD 1,754.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rumah utk dijual Seksyen U5, Shah Alam

azmi_tshirt

Super Active Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
5,624
Reaction score
19
Points
65
Salam,

Rumah untuk dijual di Seksyen U5, Shah Alam.
20x65. Built-up 1800kaki persegi.
Berdekatan dengan Kampung Melayu Subang, Airport Subang, Subang Perdana, Denai Alam, Subang 2 dan seangkatan dengannya.

15 minit ke tesco, giant dan stadium shah alam.
15 minit ke kota damansara, ikea, ikano.

rumah dah ada water filter outdoor dan indoor, aircon, water heater, grill dan kitchen kabinet.

Klu berminat sila contact saya 019-2657741.

HARGA: RM250k

P1010561.jpg

floorplan.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

kuhik

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
berapa K bro?
 

mr reyes

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
3,253
Reaction score
64
Points
30
bump...
umah abang ke?
nape jual?
:)
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Sayang tu...area tu akan up punya dalam 5 ke 6 tahun lagi..Harga mesti berganda...kalau lah den ado duit...

mana ahli hartanah nih...mesti tak lepas nih...
 

azmi_tshirt

Super Active Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
5,624
Reaction score
19
Points
65
Sayang tu...area tu akan up punya dalam 5 ke 6 tahun lagi..Harga mesti berganda...kalau lah den ado duit...

mana ahli hartanah nih...mesti tak lepas nih...

mmg akan naik, airport subang tengah major renovation, pejabat daerah petaling tengah buat, sekolah, rumah suma tgh naik.

sesuai utk org yg bekerja di subang aiport nanti, kota damansara, shah alam, sungai buloh dan kawasan sekitar.

satu lagi, jalan pun tgh dibesarkan jadi 2 lane.
 

isdora

Fun Poster
Joined
Jun 19, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Points
10
hr bolh kurang ke bro?.. nak reserve..
 

acidrock

Active Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
0
Points
20
Subang ape ni? Subang suria, subang murni? subang bestari?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register