BTC USD 38,257.8 Gold USD 1,799.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

rumah untuk disewa ( puncak alam )

manatauni

Fun Poster
Joined
Jul 24, 2008
Messages
558
Reaction score
0
Points
10
asslamualikum...

rumah untuk disewa di fasa 1 puncak alam..


rumah : teres setingkat
3 bilik 2 bilik air
kemudahan : dekat ngan sekolah.
kawasan agak sunyi skit kerana tak ada lot kedai.
99% penduduk melayu.
totally kawasan perumahan. kedai kat fasa 2.
so far tak ada la jauh mana pun..
sewa : RM350.00 sebulan.
deposit 2 bulan kot, api air seratus...



* sebenonya aku bukan tuan rumah tu cuma tolong carikan penyewa gantikan adik aku. dia kena pindah umah. member-2 dia pindah mengejut. dulu aku pun duduk umah tu jugak..

sebarang pertanyaan korang boleh usulkan kat sini atau pm aku ke..
insyaAllah aku boleh dealkan ngan tuan umah..
kalau nak deal terus ngan tuan umah pun boleh..
sekiranya berminat segala urusan terus ngan tuan umah.
aku cuma tolong iklankan je.
 
Last edited:
Sponsored Post

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
ni dekat jln pulau angsa ker? kt UITM tuh..
 
Last edited:

manatauni

Fun Poster
Joined
Jul 24, 2008
Messages
558
Reaction score
0
Points
10
salam sume warga CG..
rumah ini masih lagi belum ada penyewa..
kepada sesiapa yang berkenan boleh la PM kat aku..
atau call 012-3464858 (nordin)..
terima kasih..
 

muamalahdotnet

Active Member
Joined
Feb 8, 2008
Messages
1,356
Reaction score
12
Points
25
salam sume warga CG..
rumah ini masih lagi belum ada penyewa..
kepada sesiapa yang berkenan boleh la PM kat aku..
atau call 012-3464858 (nordin)..
terima kasih..

kalau ke KL berapa jam? dan ke TTDI berapa jam?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register