rumah teres di ipoh untuk dijual segera

CG Sponsors




sahabat-shirt

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
2,921
Reaction score
17
Points
25
rumah teres untuk dijual di ipoh
taman desa rapat
3 bilik 2 bilik air
ada laman depan dan belakang..
tolong iklankan untuk parent aku..diorang skang dah dok kl dengan anak anak,,so nak let go umah kat ipoh
penyewa masih ada..so korang beli je.. penyewa tak perlu cari dah..
apa apa hal kontaek aku 019 355 7346
harga buka rm110k. nego till let go.tq
 
Sponsored Post

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
sahabat pls tepek photo sekali... :D
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
rumah teres untuk dijual di ipoh
taman desa rapat
3 bilik 2 bilik air
ada laman depan dan belakang..
tolong iklankan untuk parent aku..diorang skang dah dok kl dengan anak anak,,so nak let go umah kat ipoh
penyewa masih ada..so korang beli je.. penyewa tak perlu cari dah..
apa apa hal kontaek aku 019 355 7346
harga buka rm110k. nego till let go.tq
teres setingkat ke, 2 tingkat ke, 2 1/2 tingkat ke, atau 3 tingkat?

berapa org sewa skrg?

kemudahan area situ? sekolah? klinik? balai polis? kedai2? surau? masjid?
 

sahabat-shirt

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
2,921
Reaction score
17
Points
25
teres setingkat ke, 2 tingkat ke, 2 1/2 tingkat ke, atau 3 tingkat?

berapa org sewa skrg?

kemudahan area situ? sekolah? klinik? balai polis? kedai2? surau? masjid?
teres setingkat..3 bilik..dua bilik air..
hall..ruang makan..dapur...
ruang depan dan belakang yang luas

sewa dua orang..pekerja hospital..

kemudahan yagn dekat sekolah menengah..kedai kedai..jaya jusco..masjid..pasar malam.

nego till let go...sesiapa nak plan umah boleh pm aku..nanti aku email...atau sesiapa nak gi tgk umah boleh pm aku..nanti aku bagi alamat..aku dengan family aku kat kl..tq
 

sahabat-shirt

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
2,921
Reaction score
17
Points
25
ade pic x...
setakat sekarang ni gambar takde.coz saya menetap di kl..tapi akan diusahakan..kalau nak alamat untuk melawat pm saya..saya bagi email..saya akan usahakan untuk gambar..tq
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
teres setingkat..3 bilik..dua bilik air..
hall..ruang makan..dapur...
ruang depan dan belakang yang luas

sewa dua orang..pekerja hospital..

kemudahan yagn dekat sekolah menengah..kedai kedai..jaya jusco..masjid..pasar malam.

nego till let go...sesiapa nak plan umah boleh pm aku..nanti aku email...atau sesiapa nak gi tgk umah boleh pm aku..nanti aku bagi alamat..aku dengan family aku kat kl..tq
silap soklan da. berapa kadar sewa skrg? dlm ringgit malaysia. :))
 

thedoctor

Active Member
Joined
Sep 1, 2006
Messages
1,223
Reaction score
4
Points
35
teman bermnat gak tu..pm teman tt sewe skg berape n kalau tt ade kwn kat hsbc ipoh lg cantik...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register