BTC USD 39,764.0 Gold USD 1,827.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rumah Teres 2 Tingkat Termurah di Pasaran!!!

syaq

Legendary Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
13,425
Reaction score
5
Points
115
Salam...mertua saya nak jual rumah teres 2 tingkat dia yang terletak di SS 19 Subang Jaya Selangor (depan sek keb SS 19)...terletak di kawasan pesat membangun!!! Bank, kedai semua dekat2 area situ jer!!!

Spec rumah:

A) 2 bilik dan 2 bilik air (dapur dah renovate kasi besar)

b) 16 x 45

harga cuma RM160,000 saja (nego)

Jika ada yg berminat terus call saya

012-66 11 828 (En. Syaqrani)

tq
 
Last edited:
Sponsored Post

syaq

Legendary Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
13,425
Reaction score
5
Points
115
gambar akan di usahakan dalam masa yang terdekat ini...sapa2 yg serius nak beli rumah ni kita boleh set time gi tgk umah tu sama2 ok...apa2 terus call saya...tq
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,443
Reaction score
1,334
Points
231
deleted
 
Last edited:

syaq

Legendary Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
13,425
Reaction score
5
Points
115
2 bilik je rumah teres 2 tingkat............mmmmmmmmmm...cam pelik je...

umah tahun 80an bro...2 bilik kat tingkat atas...1 bilik air kat bawah n atas...bawah dapur, ruang tamu dan ruang makan...
 

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
upload gambar la kwn
 

MasterZen

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
5,563
Reaction score
190
Points
73
Brp market Price kat situ?
 

syaq

Legendary Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
13,425
Reaction score
5
Points
115
dah tambah depan n belakang rm180K..tuh bahagian tepi n depan deret kedai SS19...kalau berminat harga bleh nego lg...janji jual!!!
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register