Rumah Dr. Rosli, Ilyani dikepung - Pasangan nikah terlarang langgar perintah mahkamah

CG Sponsors
eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591


KOTA BHARU - Kediaman bekas pegawai khas kepada Exco kerajaan negeri Kelantan, Dr. Rosli Allani S. Abdull Kadir (gambar), 35, kecoh petang semalam apabila dikepung oleh keluarga isteri keduanya, Ilyani Mohd. Noor, 30, selepas mereka didapati masih duduk bersama sedangkan mahkamah memerintahkan mereka tinggal berasingan.

Hampir 20 ahli keluarga Ilyani mengerumuni rumah teres dua tingkat di Lorong Masjid Mustakim, Kampung Telipot, Jalan Sultan Yahya Petra dekat sini. Kepungan itu diketuai oleh bapa Ilyani, Mohd. Noor Che Man.

Mohd. Noor, 58, berkata, mereka berbuat demikian selepas diberitahu pasangan tersebut masuk ke rumah itu selepas pulang dari Kuala Lumpur.

Katanya, mereka terpaksa mengepung rumah itu kerana pasangan berkenaan jelas telah melanggar perintah Mahkamah Tinggi Syariah di sini pada 21 Disember lalu supaya tinggal berasingan atau mufarakah.

"Saya mendapat maklumat mereka berada di sini kira-kira pukul 10 pagi selepas dilihat pulang dari Kuala Lumpur dan kami terus ke sini untuk menyiasat tetapi tiada sesiapa.
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,260
Reaction score
21,044
Points
1,671
bapa mertua mengamuk haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register