Rumah Corner Lot Area PD RM138k : Murah ke Mahal???

CG Sponsors




Mahal ke Murah ??


  • Total voters
    0

eijamir

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2011
Messages
448
Reaction score
13
Points
15
Salam warga CGrians semua...

Saya cuma nak minta pendapat Kawan2 kat CG ni ha...saya ni nak beli rumah kat are PD ni..umah corner lot keluasan dalam lebih kurang 27' x 50' la...harga RM138k...agak2 berbaloi tak saya beli rumah ni eh??...

major kerosakan takde, wiring siap, takde leaking, takde anai-anai, lantai fully tiles...

tapi saya tanya kat jiran2 berhampiran, dorang kata harga tu mahal sangat...betul ke ha??...

tolong kawan2 bg pendapat.... :D:D:D:D
 
Sponsored Post

fatvet

Active Member
Joined
Sep 16, 2011
Messages
1,621
Reaction score
21
Points
25
area mana ni tt ..taman apa.. kalo depan laut tk mahal la
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,259
Reaction score
1,125
Points
201
ok kot... PD dgn KL... X jauh... cam besh jerk... aku beli la cam tuh TT.... kekekkeke
 

emasmoden

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2007
Messages
7,373
Reaction score
23
Points
65
27 x 50 tu saiz binaan ke termasuk tanah?
kalau 138k tu tak mahal.
 

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,435
Reaction score
109
Points
83
okey je tt...
corner lot...walaupun lukut belom bangun habis2an lagi...
dekat area spring hill ke??
 

biisnesman

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2010
Messages
3,434
Reaction score
12
Points
25
murah la kot tt..
kalo tempat aku, angka 1 tu ko ubah g belakang angka 8..
tu pon minimum price..
 

9_9

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2012
Messages
3,084
Reaction score
15
Points
30
gambar xder ker
ksi almt
 

mat gen2

Active+ Member
Joined
Nov 3, 2012
Messages
3,273
Reaction score
24
Points
25
tt..bg aku la,harge ni mmg berpatutan,koner lot lak tuu..kalau aku dh smbar dh,sebab korner lot..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register