Rumah area S.Alam utk disewa.Double storey.Murah Giler!!

CG Sponsors




nurmillionare

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2008
Messages
2,540
Reaction score
85
Points
30
Salam semua..semoga ceria selalu...

kaknur akan berpindah ke Langkawi hujung bulan ini dan ingin offer rumah yg kaknur sewa skrg kpd sape2 yg sedang mencari rumah utk disewa..

Lokasi rumah di Desa Latania,sec 36 Shah Alam,dekat jln kg.jawa bukit kemuning..berdekatan dgn klang,stesen komuter bukit badak...Rumah double storey 4 bilik tidur dan 3 bilik air...bilik tidur utama dilengkapi Aircond dan water heater...rumah mmg cantik...persekitaran bersih..tenang...jiran2 pun baik2 belaka:D
Sewa hanya RM600 lebih shj..mayb boleh nego dgn tuan umah if melalui kaknur...sbb tuan umah mmg baik hati...

if ada yg berminat..sila hubungi kaknur secepat mungkin utk dtg tengok2 rumah dulu ker...tp kena buat appoitment dulu...tempoh diberikan hanya dlm masa seminggu ini shj sementara kaknur masih ada d kl lagi...

If ada yg berminat nk sekali dgn perabot pun boleh sbb kaknur mmg nak lelong pun ape yg ada d rumah tu sbb susah nak usung balik ke langkawi..Insyaallah ada duit lebih leh beli lain kat sini:(( yg paling syg...aquarium ikan air masin 4 kaki tu:((
kos semua dlm rm2000...nak letgo dlm RM1000 jer(mayb leh nego lg)...sape2 yg berminat cepat2 contact kaknur..sape cepat dia dapat...:)cgrock

ni no hp kaknur:"> 0192887938

ape2 terus call jer sbb 2-3 hari ni xtau lg boleh online ke x...takut x sempat jer...bz packing brg...:D


Insyaallah kalau sempat..kaknur upload gambar umah n perabot skali...
 
Last edited:
Sponsored Post

richestboy

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
Salam semua..semoga ceria selalu...

kaknur akan berpindah ke Langkawi hujung bulan ini dan ingin offer rumah yg kaknur sewa skrg kpd sape2 yg sedang mencari rumah utk disewa..

Lokasi rumah di Desa Latania,sec 36 Shah Alam,dekat jln kg.jawa bukit kemuning..berdekatan dgn klang,stesen komuter bukit badak...Rumah double storey 4 bilik tidur dan 3 bilik air...bilik tidur utama dilengkapi Aircond dan water heater...rumah mmg cantik...persekitaran bersih..tenang...jiran2 pun baik2 belaka:D
Sewa hanya RM600 lebih shj..mayb boleh nego dgn tuan umah if melalui kaknur...sbb tuan umah mmg baik hati...

if ada yg berminat..sila hubungi kaknur secepat mungkin utk dtg tengok2 rumah dulu ker...tp kena buat appoitment dulu...tempoh diberikan hanya dlm masa seminggu ini shj sementara kaknur masih ada d kl lagi...

If ada yg berminat nk sekali dgn perabot pun boleh sbb kaknur mmg nak lelong pun ape yg ada d rumah tu sbb susah nak usung balik ke langkawi..Insyaallah ada duit lebih leh beli lain kat sini:(( yg paling syg...aquarium ikan air masin 4 kaki tu:((
kos semua dlm rm2000...nak letgo dlm RM1000 jer(mayb leh nego lg)...sape2 yg berminat cepat2 contact kaknur..sape cepat dia dapat...:)cgrock

ni no hp kaknur:"> 0192887938

ape2 terus call jer sbb 2-3 hari ni xtau lg boleh online ke x...takut x sempat jer...bz packing brg...:D


Insyaallah kalau sempat..kaknur upload gambar umah n perabot skali...
knp pindah duk langkawi? :Dx best ke duk shah alam?:):)
 

nurmillionare

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2008
Messages
2,540
Reaction score
85
Points
30
knp pindah duk langkawi? :Dx best ke duk shah alam?:):)
Kat langkawi dah ada rumah sendiri..mmg x plan nak menetap area kl pun...tinggal sana dulu sbb hubby keje kat area shah alam..skrg kami buat biznes d langakawi plak..lebih suka duduk d tepi pantai..dgr bunyi ombak waktu nak tidur..syiokkkk:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:

misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
salam semua..

on behalf Nur nak bagitau rumah ni dah occupied. Thanks kepada yang bertanya. :D
 

nurmillionare

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2008
Messages
2,540
Reaction score
85
Points
30
Offer rumah utk disewa,dibuka semula...mmg dah confirm dok di Langkawi....:D

Saper2 yg nak cari umah yg besar,murah dan selesa..hubungi kaknur yer...:)cgrock
 

nurmillionare

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2008
Messages
2,540
Reaction score
85
Points
30
gambornyer takder ke...
Akak skrg di Langkawi...Insyaallah nanti akak mintak adik tolong ambikkan gambar...kalau saper2 yg tinggal berdekatan area desa latania,boleh terus ke sana utk tengok contoh rumah...:D
 

the_ultimatez_najman

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,852
Reaction score
33
Points
30
antara salah sorang jiran yg baiek ialah aku...heheh
aku pon dok desa latania..tpi apartment...
mmg besh dok sini..huhuhuh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register