BTC USD 28,694.2 Gold USD 1,969.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rujukan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik M41

dysonn

Junior Member
Messages
79
Joined
Apr 27, 2014
Messages
79
Reaction score
0
Points
6
Kebelakangan ini blog saya mempunyai ramai pelawat yang mencari panduan peperiksaan online untuk jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik M41. Beberapa artikel yang saya kongsikan mendapat maklum balas positif daripada mereka yang memerlukan rujukan tersebut.

Bila nak terbitkan panduan peperiksaan tersebut?
Di antara soalan yang kerap ditanya ialah bila saya dan Tim Infokerjaya bakal menerbitkan ebook yang berkaitan dengan peperiksaan online Pegawai Tadbir Diplomatik M41. Untuk makluman umum,panduan tersebut sedang dalam proses penulisan dan ianya perlu disemak dengan teliti sebelum diedarkan kepada umum.


Jika dilihat banyak sekali panduan peperiksaan seperti UPSR, PMR, SPM dan STPM dijual di kedai buku. Itu semua bukan soalan ramalan atau soalan bocor. Ia adalah persediaan untuk menghadapi peperiksaan. Demikian juga ebook yang diterbitkan oleh Tim Infokerjaya. Ia adalah salah satu bentuk persediaan peperiksaan yang disediakan untuk membantu calon-calon menghadapi peperiksaan SPA. Ianya tidak terdapat di pasaran dan hanya dijual di internet.


Risiko membeli ebook
Bagi anda yang menempah ebook dari Tim Infokerjaya, anda tidak terdedah kepada sebarang kerugian kerana jaminan pulangan wang disediakan sekiranya anda tidak berpuas hati atau mendapati ebook tersebut tidak membantu langsung dalam peperiksaan.

Risiko yang bakal diterima ialah sekiranya anda menuntut jaminan pulangan semula,anda tidak akan dapat kemaskini ebook tersebut dan perlu membelinya semula pada masa yang akan datang.
Risiko membeli ebook dengan harga yang lebih rendah daripada orang yang tidak dilantik sebagai agen rasmi ialah Tim Infokerjaya tidak akan mendapat sebarang kemaskini daripada Tim Infokerjaya. Ilmu yang dibaca, diperolehi dan dipraktikkan daripadanya juga tidak berkat.

Ingat bahawa anda hendak mencari kerjaya yang berkat, jadi perlu berusaha dengan cara yang berkat juga. Hasil pendapatan anda bakal digunakan untuk menyara diri, keluarga, anak-anak dan ibu bapa.


Gambaran peperiksaan online Pegawai Tadbir Diplomatik M41
Secara umumnya, peperiksaan tersebut mengandungi 3 seksyen utama iaitu :

Seksyen A : Pengetahuan Am
Seksyen B : Daya Menyelesaikan Masalah
Seksyen C : Ujian Psikometrik


Sekiranya anda benar-benar hendak memiliki panduan persediaan peperiksaan online Pegawai Tadbir Diplomatik M41, sila daftarkan nama di sini :
-->http://goo.gl/pQA9Z4


Perkongsian ebook ini hanya akan diberi menerusi mereka yang berdaftar sahaja.


*Kongsikan artikel ini menerusi Google Plus, Twitter dan Facebook supaya anda sama-sama dapat membantu calon-calon lain untuk lulus dalam peperiksaan online Pegawai Tadbir Diplomatik M41.
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register