Rugby - World Cup 2019 Japan

CG Sponsors




AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,881
Reaction score
511
Points
161
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,209
Reaction score
8,938
Points
2,226
Update info skit pasal World Cup ni bang @Kbyne 😉
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,881
Reaction score
511
Points
161
Update info skit pasal World Cup ni bang @Kbyne 😉
Tak reti la sangat,takat minat jer,dulu selalu pergi Cobra PJ tengok...beli souvenier pun ada kat sana...

Sekarang diorang buat tengok live...

 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,209
Reaction score
8,938
Points
2,226
Tak reti la sangat,takat minat jer,dulu selalu pergi Cobra PJ tengok...

Sekarang diorang buat tengok live...

Update je skit senarai pemenang dari edisi² sblm ni
Pasukan terbaik
Pemain terbaik
Caps terbanyak
Sekadar contoh 😁
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,881
Reaction score
511
Points
161
Update je skit senarai pemenang dari edisi² sblm ni
Pasukan terbaik
Pemain terbaik
Caps terbanyak
Sekadar contoh 😁
Insyaallah tuan TXT saya cuba...tapi bukan sekarang,sebab esok ada fit ride Bukit Jalil,saya ambil bahagian roadbike,7 pagi nak ada sana...😂
1570801339811.jpeg
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,881
Reaction score
511
Points
161
Ok bang @Kbyne
Nanti sama² update kat sini 👍
Terima kasih banyak Tuan TXT...mesti best kalau Tuan update,banyak video best best masa group games dia kemarin...sekarang dah nak masuk quarter final...👍

TQVM Tuan TXT...
 

bob76

Legendary Member
Joined
Jul 7, 2010
Messages
16,282
Reaction score
70
Points
120
geng kat mana ada jual replika jersey rugby world cup ye?? Yg harga biasa2 je..jgn mahal sgt..hahaha..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,209
Reaction score
8,938
Points
2,226
Scottish Rugby believes it has a legal case against the game's governing body as it seeks to ensure their decisive Rugby World Cup match with Japan goes ahead.

Full story ➡ https://t.co/CFGIvfUlQv #RWC2019 #bbcrugby https://t.co/B49cIrFuFi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register