Roller coaster yang tertinggi, terpantas dan terpanjang di dunia

CG Sponsors




dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,348
Reaction score
1,577
Points
596
Tengok leh naik tak ler
 
Sponsored Post

kombeng7

Junior Member
Joined
May 3, 2015
Messages
50
Reaction score
0
Points
16
Boleh je naik kalau takut sangat pejam je mata sampai train stop gerak.
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,122
Reaction score
76
Points
1,020
boleh tahan landasan dia ? ngeri tercampak satu kali naya ja
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,202
Reaction score
393
Points
81
Best ni, kalau dapat naik sekali seumur hidup pun cukup lah.
 

sifar82

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2012
Messages
727
Reaction score
20
Points
15
Haha..kalu sesape keja bidang maintenance msti tobat xnak naik ni..sbb dia tau sehebat2 dia wat keja maintenance mmg ada je area2 yg telepas pandang..
Apapun ajal maut ditgn tuhan
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,648
Reaction score
218
Points
73
Haha..kalu sesape keja bidang maintenance msti tobat xnak naik ni..sbb dia tau sehebat2 dia wat keja maintenance mmg ada je area2 yg telepas pandang..
Apapun ajal maut ditgn tuhan
teringat movies final destination
 
Sponsored Post
Top
Log in Register