Robot Forex...

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20795
USD / JPY
103.84
GBP / USD
1.35885
USD / CHF
0.89080
USD / CAD
1.27372
EUR / JPY
125.433
AUD / USD
0.7703

CG Sponsors




wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
Salam semua otai2 forex...

Aku sekarang nak cari robot forex..

Kat mana nak dapatkan eh??

Korang ade yang free x. Aku nak cari yang free je. Siapa yang ada meh bg kat aku eh...

Thanks....
 
Sponsored Post

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
banyak ada. kena rajin korek.
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
Salam semua otai2 forex...

Aku sekarang nak cari robot forex..

Kat mana nak dapatkan eh??

Korang ade yang free x. Aku nak cari yang free je. Siapa yang ada meh bg kat aku eh...

Thanks....
Yela aku tau lah ko nak robot forex :eek: :eek:

Tapi apa NAMA yg ko nak tu ?
Mungkin aku ada, aku boleh share..

Mungkin robot yg ko nak tu xde dgn aku, sory la :eek: :eek:
 

irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
Susah2 suruh je Robot CG trade forex..:D:D:D:))
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
34☺*;3267977 said:
Yela aku tau lah ko nak robot forex :eek: :eek:

Tapi apa NAMA yg ko nak tu ?
Mungkin aku ada, aku boleh share..

Mungkin robot yg ko nak tu xde dgn aku, sory la :eek: :eek:
ape2 je...
yang paling bagus la...
huhu
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
ape2 je...
yang paling bagus la...
huhu
Bro kalau ko ckp yg paling bagus, susahlah aku nak buat keputusan,

Sebab rasanya kalau nak yg bagus, dalam simpanan section EA ni pun berlmbak,

Tapi kalau ko sebut salah satu nama EA, Dan mungkin aku ada, aku boleh kasi la.

Tapi kalau ko ckp nak yg paling bagus, baik ko bedal yg dlm section EA ni je :eek::eek::))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register