BTC USD 37,010.6 Gold USD 1,797.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Roborex

alhakim

Fun Poster
Messages
474
Joined
Oct 14, 2008
Messages
474
Reaction score
98
Points
20
Saya ada tengok laman web ni...

http://www.roborex4u.premium.ws/

siapa pernah guna ROBOREX ni?
Betul ke ia memang boleh menjana wang?
Atau sengaja nak jual aplikasi tu je?:-?
Aku tengok ramai yang mempromosikannya..
kalau dah boleh buat duit banyak,apasal sibuk2 nak promosi benda tu..:-?
 
Last edited:
Sponsored Post

alhakim

Fun Poster
Messages
474
Joined
Oct 14, 2008
Messages
474
Reaction score
98
Points
20
Tolong... sape yang tahu tentang benda ni...
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Messages
8,149
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
toksah caya la....
mana ada org nak kongsi bende bende camni....buang masa jer dah dapat juta juta pastu sibuk nak buat ebook or jual ebokk....pembohong la...

satu lagi aku nak ingatkan....haram hukumnya ko main forex dengan berganung sepenuhnya pada sesuatu bende dan bukan dgn pengetahuan kau sendiri...tak caya ko gi tanya sesiapa yg arif..
 

Forex888

Super Active Member
Messages
5,256
Joined
Oct 29, 2008
Messages
5,256
Reaction score
68
Points
80
pakai FAPTURBO lagi BEST!!!!!!!!!!!!!!!
 

34☺*

Fun Poster
Messages
653
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
Pasal robot aku dah bgtau kat satu section, mcm ni lah aku bgtau,

EA atau dikenali ROBOT ni bagus sebenarnya, kalau kita tau cara menggunakanyea dgn betul

EA yg terbaik rata2 tidak akan dikongsi, karena EA yg terbaik, hanya perlu seorang saja yg perlu di miliki,

Kalau 100 orang memiliki EA yg sama ? Apa akan terjadi ? :))

Fikirlah2, buat apa nak jual kalau sesuatu benda tu boleh menguntungkan kita, :))
 

CoreDuo

Active Member
Messages
1,632
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
34☺*;3067119 said:
.............................
Fikirlah2, buat apa nak jual kalau sesuatu benda tu boleh menguntungkan kita, :))

Kalau akulah kann... bila aku dah kaya.. aku jual/kongsi jugak EA tu...... aku rasa org lain nak kaya gak...
Kedekut tak berkat ooo..

Cuma my 2 sen..:D
 

rizal72

Fun Poster
Messages
950
Joined
Jul 14, 2008
Messages
950
Reaction score
1
Points
15
fuh aku tengok kat sale letter dia siap tunjuk akaun bank ada jutan jutan tu....kalu dari forex tak apa tapi takut mamat tu pinjam duit kontraktor mana ntah, scan lepas tu taruk kat sale letter....tu yg tak best tu!
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.11454
USD / JPY
115.358
GBP / USD
1.33878
USD / CHF
0.93110
USD / CAD
1.27363
EUR / JPY
128.571
AUD / USD
0.70350

CG Sponsors




Top
Log in Register