BTC USD 29,724.2 Gold USD 1,854.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Roadtrip driver

neocortex

Active Member
Messages
2,351
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,351
Reaction score
77
Points
40
Ok done like :)paid:)paid:)paid
Dah bole bayang..Tapi time diorang g hikinh ke trekking ke tt ikot sekali tak? Macamana urusan diorang nak masuk mana-mana trekking sbb kadang ada yg kene register dulu kan?

Guide kena la ikut.
Bukit kat sini xperlu permit lg setakat ni.
Risiko tanggung sendiri.
 
Sponsored Post

AzahirZolkepli

Fun Poster
Messages
127
Joined
Apr 6, 2014
Messages
127
Reaction score
29
Points
20
power bro..

yang saya faham.. bro xde letak charge kan.. bro register bawak couchsurfing je.. income dtg dr saguhati yg diaorang je kan..
 

neocortex

Active Member
Messages
2,351
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,351
Reaction score
77
Points
40
Update setelah sekian lama tak kesini.
Statistik terkini.

Setakat hari ni jumlah jiwa yang telah sampai kat rumah aku adalah 505 dengan pemain kriket professional dari India, Abdullah duduk dengan aku selama seminggu.

Capai jiwa ke-500 pada 17/1/2020 dengan Heather dari US.
Paling muda umur 9 bulan, paling tua 68 tahun.
Paling sikit sorang, paling ramai 15 orang pada satu masa.

63 negara setakat ni.
Jumlah kekerapan paling banyak balik ke tempat aku 6x.
Takat hari ni 10 confirmed return tuk hujung bulan May dan musim panas bulan depan.

Paling sekejap stay 3 hari.
Paling lama, 80 hari.

Sebelum ni host orang melalui 4 platform.
Workaway, Couchsurfing, Warmshowers dan rekemendasi dari orang yang pernah sampai kat tempat aku.
Profile aku kat Workaway
 

neocortex

Active Member
Messages
2,351
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,351
Reaction score
77
Points
40
share la hasil bakar pizza tu

klo mcm ni bole bjodoh ngan minah saleh
IMG-20181222-WA0029.jpg
20190320_202821.jpg
IMG-20181222-WA0029.jpg
IMG-20181222-WA0029.jpg
20190320_202821.jpg


Ayam jugak..
 

GamezStar

CG Top Poster Club
gem
Messages
37,873
Joined
Jul 1, 2008
Messages
37,873
Reaction score
3,228
Points
261
Awards
1
bro masih tak caj ke.. atau da caj..

klu caj mcm mane kira caj tu.. pastu ramai3 yg dtg.. tu bro gune bahasa ape interaksi?
 

neocortex

Active Member
Messages
2,351
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,351
Reaction score
77
Points
40
bro masih tak caj ke.. atau da caj..

klu caj mcm mane kira caj tu.. pastu ramai3 yg dtg.. tu bro gune bahasa ape interaksi?
Tak caj.
Makan dorang tuntong..aku masak.
Kekadang mana yg faham, nak balik ada hulur saguhati.
Bahasa utama Inggeris.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register