BTC USD 41,706.3 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Road to business shopify

captainsky

Fun Poster
Joined
Nov 13, 2009
Messages
561
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum:):)

ada siapa2 pernah buat business guna platform shopify?

mulai hari ni, aku nak buat shopify business dari A to Z.

so sapa2 yang expert boleh komen website aku ni.

niche yg aku pilih: outdoor gears
theme: paid theme

setakat ini, 80% on progress.

www.outdoorposto.com

boleh rekemon kan aku apa apps yang sesuai digunakan.
marketing yg patut aku buat.

setiap masa aku akan update website aku.
 
Sponsored Post

Jack95

Junior Member
Joined
May 14, 2019
Messages
99
Reaction score
5
Points
11
tak pernah tapi pernah dengar psal shopify
 

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,716
Reaction score
185
Points
48
Assalamualaikum:):)

ada siapa2 pernah buat business guna platform shopify?

mulai hari ni, aku nak buat shopify business dari A to Z.

so sapa2 yang expert boleh komen website aku ni.

niche yg aku pilih: outdoor gears
theme: paid theme

setakat ini, 80% on progress.

www.outdoorposto.com

boleh rekemon kan aku apa apps yang sesuai digunakan.
marketing yg patut aku buat.

setiap masa aku akan update website aku.
shopify ada transactio fees 2%
 

azyralf

Freshie
Joined
Jan 2, 2018
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
nie cite psl Shopify.com tu ke.. dh kt 10 acc dh bukak and balun.. yes shopify provide alternative and various method of payment..saya guna atau Mainly use utk cashout $ USD...

klu2 ada apa2 specific nk tau blh la tnya.. tp basicly shopify nie just web base or plattform utk payment gateway la mcm tu.. e-wallet..(paypal,skrill,etc2)..crypto(btc)..card payment.. all in one place..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register