BTC USD 49,981.9 Gold USD 1,695.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

RM9 sahaja dari KL ke kuching/k.kinabalu dengan firefly

CG Sponsors




Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161


Terbang dari KL ke Kuching sarawak atau Kota Kinabalu dengan hanya RM9 termasuk tax... murah kan?? pegi balik baru RM18... lagi murah dari tiket bas balik johor.... :)) boleh la kalo nak gi jalan2 dua tiga hari tu...

Tarikh promosi: 15 Nov - 21 Nov 2010

Travel pada: 15 Jun - 29 Oct 2011


sebelum ni die buat promosi utk travel dari 15 jan 2011 sampai bulan may 2011... promosi tu tamat 14 nov lepas.. aku sempat beli... hehe... :D

p/s: mase order tiket tu jangan lupe remove "Standard Set of Services"...
 
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
dengan pantas aku nak p orderrrr
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
mana link nak reg ni bang mad
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
lame lagi tarikh perjalanan tu.. tapi takpe, tempah jer.. kalo tak jadi pun burn 9 ringgit jer... :))
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
apsal aku tgk mahal lagi nihh.huhuhu
 

Azhar FX

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Oct 10, 2009
Messages
2,168
Reaction score
10
Points
25
balunnn.hahaha.sengal ini firefly.dulu cakap nak stay as turboprop.la nie main 737 pulak dah.banyak duit dapat operation dekat KLIA.nak sewa gate je dah berapa.huhuhu.takpe takpe.murah aku nak pi balik kl kuching nanti.kekekeke
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
apsal aku tgk mahal lagi nihh.huhuhu
alamak, dah banyak abis la... huhu... bende ni dah ramai orang tau kot... huhu...

tapi ko tengok la satu2, masih ade lagi yg murah... contohnya 21 jun 2011 ke KK ade lagi yg RM9 tu...

p/s: aku tengok 5 hari lepas cam banyak lagi kosong, sorry lambat bagitau kat sini...
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
susah gak nak dpt yg 9hennget punya ni huhuhuh
mase die mula2 bukak promosi ni 5 hari lepas hampir setiap hari bleh dapat yg 9 ringgit ni... aku rase dah ramai orang booking... huhu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register