BTC USD 61,632.9 Gold USD 1,768.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[RM3] Saya akan BAGI anda 39 idea buat RM300 SEhari dari rumah!

kipas

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2010
Messages
2,544
Reaction score
69
Points
30
Saya nak kongsi satu ebook buat duit yang bernilai HANYA RM3. Tentang 39 idea buat duit dari rumah! Seronok baca tau!

Idea simple yang didedahkan di sini memang kita boleh perolehi jika kita kreatif. Namun tak terlintas langsung dibenak kita yang perkara tersebut boleh mendatang RM1 pertama kepada kita.
Jika kita telah berjaya mendapat RM1 pertama dari pelanggan, kita akan rasa teruja dan ingin mengulanginya kepada pelanggan yang lain seramai 100 orang iaitu jumlah keuntungan RM100 di dalam tangan.

Penulis cuba membawa mesej rahsia yang boleh kita perolehi hanya dari rumah atau kawasan berdekatan.

Anda percaya yang anda boleh buat produk informasi sendiri?
Ok, saya bawakan contoh; ada yang pernah menjual teknik penghalau lalat yang sangat simple dan menjual kepada 200 orang. Setiap 1 unit dijual hanya RM1. Ini bermakna dia mempunyai keuntungan RM200. Ye la, RM1, siapa yang tak mampu dan tak perlu pikir panjang.

Yang diberikan tak lebih dari sebuah PDF, atau word, atau sekeping kertas A4 yang tertulis "Larutkan 2 ounce Paradichlorbenzine ke dalam suku bahagian air. Masukkan sedikit minyak zaitun untuk menghasilkan bau dan semburkan ke tempat lalat-lalat berkeliaran" -TAMAT-
Mudah, bukan? Bahkan hampir tidak perlukan modal.


Antara 39 tajuk Rahsia jana RM300 sehari dari rumah:
+ 100 jenis perniagaan yang boleh dimulakan dari meja makan di dapur anda
+ Bagaimana 100,000 orang boleh beri kepada anda RM10 setiap seorang
+ 100 cara jadi boss sendiri
+ RM1000 dengan kamera sendiri
+ Bagaimana menukarkan RM250 menjadi RM15,000 dalam masa 60 hari di rumah
+ RM1200 seminggu dengan mengedarkan risalah kepada orang gemuk
+ 3 rahsia mencari wang yang banyak di rumah
+ Bagaimana menjual produk informasi anda sendiri seperti goreng pisang
+ Rahsia mendapat RM15,000 dalam masa 15 hari
+ Rahsia memperolehi RM200 sehari dengan menjual informasi 4 muka surat
+ Teknik rahsia menjual buku melalui pos yang sangat menguntungkan
+ Membina kejayaan dengan menyewakan senarai nama pelanggan
+ Bagaimana 'mencetak wang' secara sah!
+ Pulangan RM10,736 dengan mengutip barang terpakai dirumah anda
+ Rahsia cipta produk yang murah dan memperolehi keuntungan 500% hingga 3000%
+ ....dan banyak lagi..


Hanya RM3, anda akan mendapat beberapa idea yang lain yang lebih ekstrim tapi masih nampak simple.

Tapi..

ebook ni PERCUMA!

Jika anda membeli ebook baca pantas di sini >> http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=178266

2 ebook = RM10. Berbaloi tak? hehe
Kedua-duanya bahasa Melayu.​

NANTI... Ada lagi...​
Terbaru... untuk memberikan kefahaman yang lebih untuk BONUS-BONUS ebook sebelum ini:

Ebook Baca Pantas RM10 + SOftware Pengurusan Kewangan RM10 (Boleh jual semula)+ Ebook 39 Rahsia Jana RM300 Sehari RM3 =​


semua.. hanya RM15

Kalau anda berminat, reply je di sini, ok?! nanti saya PM

 
Last edited:
Sponsored Post

Scorpions10

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2010
Messages
16,345
Reaction score
56
Points
120
utk org yg btul2 rajin blh la.klau malas tu baca pastu masuk bakul la jwb dia..:D:D:D
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
mai sini skali! nak try
 

kipas

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2010
Messages
2,544
Reaction score
69
Points
30
utk org yg btul2 rajin blh la.klau malas tu baca pastu masuk bakul la jwb dia..:D:D:D

hehe.. kalau malas, tak dapat la saya menolong.. takda duit yang boleh dibuat dengan goyang kaki.. betul..

lupakan ayat-ayat:
Buat duit sambil goyang kaki, goyang hidung dan benda-benda yang boleh digoyang.. dalam ebook ini, contoh idea-idea ringkas, dan memang boleh buat duit. saya ulang MEMANG boleh buat duit..
 

had_stylez

Active+ Member
Joined
Oct 11, 2010
Messages
3,325
Reaction score
2
Points
25
hehe.. kalau malas, tak dapat la saya menolong.. takda duit yang boleh dibuat dengan goyang kaki.. betul..

lupakan ayat-ayat:
Buat duit sambil goyang kaki, goyang hidung dan benda-benda yang boleh digoyang.. dalam ebook ini, contoh idea-idea ringkas, dan memang boleh buat duit. saya ulang MEMANG boleh buat duit..

cmne 2 bro jln2 keje nye? cte la ckit..:-?
 

kipas

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2010
Messages
2,544
Reaction score
69
Points
30
idea-idea best buat duit.. contoh yang paling dekat.. hobi kita..

Apa? melukis? tau kartunis ubi dah buat bisnes internet dengan buatkan perkhidmatan melukis karikatur. Hehe bijak tak beliau? Anda?

Tu satu je contoh ringkas... riiiiiiiiiiiiiingkas bebeno tu bro..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register