RM20K bulanan tetap untuk anda sebagai ejen ETIQA!!!!

CG Sponsors




jutawan_kokusba89

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,864
Reaction score
9
Points
115
REBUTLAH PELUANG KEEMASAN UNTUK PERLINDUNGAN TAKAFUL PERCUMA! DAN JANA PENDAPATAN LUMAYAN.
YA !.. DAFTAR PERCUMA dan anda akan dapat perlindungan Takaful PERCUMA untuk setahun
(Tak perlu bayar untuk tahun berikutnya jika tak mampu - tamatkan saja polisi perlindungan ini) .
Jana pendapatan RM10,000 sebulan !
Bagaimana? Hanya kenalkan 3 orang yang juga daftar perlindungan Takaful PERCUMA ini. Sungguh MUDAH!. Lihat Pelan Pendapatan. Siapa yang tidak mahu dengan benda FREE.. tak perlu keluar modal. Daftar sekarang...Klik kat signature...
Jana pendapatan RM10,000 sebulan !
Jana pendapatan RM10,000 sebulan !
Klik kat signature..tawaran paling hebat..!!!
Boleh juga jual produk Etiqa!!
KOmisyen selama 17tahun!!

Syarat Pembayaran Komisyen Dan Perlindungan Percuma
1. Anda Taja Minima 3 Orang (level 1)
2. Setiap Orang Level 1 (3 orang yang anda taja) Taja 3 Orang (ada 9 orang level 2).
Mesti lengkap 2 level untuk mendapat komisyen.



bila dah dafar,aktifkan keahlian anda dengan menekan butang pengaktifan ahli..dan hantar dokumen..sebarkan pada downline anda juga!!tq
 
Last edited:
Sponsored Post

goldendream

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
2,787
Reaction score
1
Points
35
hehehe... yaa.. lepas setahun tamatkan.. terus g ambik polisi takaful lain macam prubsn ke..TI ke...GE ker..MAA keee...
 

imlive33

Fun Poster
Joined
May 7, 2008
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
REBUTLAH PELUANG KEEMASAN UNTUK PERLINDUNGAN TAKAFUL PERCUMA! DAN JANA PENDAPATAN LUMAYAN.
YA !.. DAFTAR PERCUMA dan anda akan dapat perlindungan Takaful PERCUMA untuk setahun
(Tak perlu bayar untuk tahun berikutnya jika tak mampu - tamatkan saja polisi perlindungan ini) .
Jana pendapatan RM10,000 sebulan !
Bagaimana? Hanya kenalkan 3 orang yang juga daftar perlindungan Takaful PERCUMA ini. Sungguh MUDAH!. Lihat Pelan Pendapatan. Siapa yang tidak mahu dengan benda FREE.. tak perlu keluar modal. Daftar sekarang...Klik kat signature...
Jana pendapatan RM10,000 sebulan !
Jana pendapatan RM10,000 sebulan !
Klik kat signature..tawaran paling hebat..!!!
Boleh juga jual produk Etiqa!!
KOmisyen selama 17tahun!!

Syarat Pembayaran Komisyen Dan Perlindungan Percuma
1. Anda Taja Minima 3 Orang (level 1)
2. Setiap Orang Level 1 (3 orang yang anda taja) Taja 3 Orang (ada 9 orang level 2).
Mesti lengkap 2 level untuk mendapat komisyen.
#:-S#:-S Macam2 ada.....kesianlah company yg buat plan ni....tahun depan sure hancur persistency.....
mcmana plak dgn reputasi company klu persistensy hancur??? Pikir2kan...

Mula2 dulu klu tak silap...taja 3 org jer....sekarang dah kene penuh level 2 baru dapat komisen?? Syarat boleh bertukar ikut zaman dan keadaan?

memang tujuan dan niat syarikat ni baik sbb nak bagi ramai org kita ada perlindungan...cuma cara perlaksanaan dan pengurusannya akan merosakkan performance company tu sendiri....

Pada yg nak jadi agen sepenuh masa dan nak jadikannya sbg kerjaya...carilah sykt yg boleh bagi kita jalan berjaya yg meyakinkan. Jangan lepas dah penat buat keje (maybe sbb nak kejar RM)....masa kita terbuang begitu sahaja...dan kene start all over again....

Jangan ambik hati bro...ni sekadar pandangan aku.:D:D
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
REBUTLAH PELUANG KEEMASAN UNTUK PERLINDUNGAN TAKAFUL PERCUMA! DAN JANA PENDAPATAN LUMAYAN.
YA !.. DAFTAR PERCUMA dan anda akan dapat perlindungan Takaful PERCUMA untuk setahun
(Tak perlu bayar untuk tahun berikutnya jika tak mampu - tamatkan saja polisi perlindungan ini) .
Jana pendapatan RM10,000 sebulan !
Bagaimana? Hanya kenalkan 3 orang yang juga daftar perlindungan Takaful PERCUMA ini. Sungguh MUDAH!. Lihat Pelan Pendapatan. Siapa yang tidak mahu dengan benda FREE.. tak perlu keluar modal. Daftar sekarang...Klik kat signature...
Jana pendapatan RM10,000 sebulan !
Jana pendapatan RM10,000 sebulan !
Klik kat signature..tawaran paling hebat..!!!
Boleh juga jual produk Etiqa!!
KOmisyen selama 17tahun!!

Syarat Pembayaran Komisyen Dan Perlindungan Percuma
1. Anda Taja Minima 3 Orang (level 1)
2. Setiap Orang Level 1 (3 orang yang anda taja) Taja 3 Orang (ada 9 orang level 2).
Mesti lengkap 2 level untuk mendapat komisyen.
Masih samar-samar lagi ni .. tuan tanah bleh bagi lebih detail tak ?

dah tgk web niaga sentral tu tapi tak berapa nak paham lagi tuh ..



Kat table tu tulis level 1 ada 10 org , level 2 ada 100 org ...

yg tuan tanah tulis tadi kata level 1 ada 3 org dan level 2 ada 9 ..

tu yg kompius skit tu ..

TQ
 
Last edited:

jutawan_kokusba89

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,864
Reaction score
9
Points
115
Masih samar-samar lagi ni .. tuan tanah bleh bagi lebih detail tak ?

dah tgk web niaga sentral tu tapi tak berapa nak paham lagi tuh ..



Kat table tu tulis level 1 ada 10 org , level 2 ada 100 org ...

yg tuan tanah tulis tadi kata level 1 ada 3 org dan level 2 ada 9 ..

tu yg kompius skit tu ..

TQ


3 orang pun cukup..kalau 10 orang pun boleh..tapi komisyen dibayar kalau level 2 dah cukup..

-cukup kalau bro dah ada 3 orang Level 1 dan 9 orang di level 2..tq
 

jutawan_kokusba89

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,864
Reaction score
9
Points
115
Masih samar-samar lagi ni .. tuan tanah bleh bagi lebih detail tak ?

dah tgk web niaga sentral tu tapi tak berapa nak paham lagi tuh ..



Kat table tu tulis level 1 ada 10 org , level 2 ada 100 org ...

yg tuan tanah tulis tadi kata level 1 ada 3 org dan level 2 ada 9 ..

tu yg kompius skit tu ..

TQ
macam ni,3 orang pun dah cukup,yang dia tulis untuk max orang..

cukup untuk level 1 3 orang yang dah aktif dan level 2 9 orang

PAStikan anda menekan butang pengaktifan ahli apabila login ke website anda

-dan hantar doc2 serta borang2 ke alamat yang diberikan!!

tq
 

jutawan_kokusba89

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,864
Reaction score
9
Points
115
#:-S#:-S Macam2 ada.....kesianlah company yg buat plan ni....tahun depan sure hancur persistency.....
mcmana plak dgn reputasi company klu persistensy hancur??? Pikir2kan...

Mula2 dulu klu tak silap...taja 3 org jer....sekarang dah kene penuh level 2 baru dapat komisen?? Syarat boleh bertukar ikut zaman dan keadaan?

memang tujuan dan niat syarikat ni baik sbb nak bagi ramai org kita ada perlindungan...cuma cara perlaksanaan dan pengurusannya akan merosakkan performance company tu sendiri....

Pada yg nak jadi agen sepenuh masa dan nak jadikannya sbg kerjaya...carilah sykt yg boleh bagi kita jalan berjaya yg meyakinkan. Jangan lepas dah penat buat keje (maybe sbb nak kejar RM)....masa kita terbuang begitu sahaja...dan kene start all over again....

Jangan ambik hati bro...ni sekadar pandangan aku.:D:D


-kena cuba dulu bro,dalam berniaga ni ada risk.tapi program ni free..insyaallah diberkati..usaha mulia
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
macam ni,3 orang pun dah cukup,yang dia tulis untuk max orang..

cukup untuk level 1 3 orang yang dah aktif dan level 2 9 orang

PAStikan anda menekan butang pengaktifan ahli apabila login ke website anda

-dan hantar doc2 serta borang2 ke alamat yang diberikan!!

tq
oic , macam tu .. terima kasih tuan tanah ..
level 1 sy dah penuh dah skrg nak tlg member kat level 2 pulak ..

ttg dokumen tu , semua 2 level tu kena hantar dokumen baru layak komisen ker or cukup jer 2 level terus dpt komisen ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register