[RM2] Jual semula video ini, untung 100% milik anda! (bukan DVD cetak rompak yee! )

CG Sponsors




kipas

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2010
Messages
2,544
Reaction score
69
Points
30


Jom jual produk 'orang lain' dan dapat keuntungan 100% ke dalam poket sendiri.
>> Tak perlu kongsi untung, tak perlu bagi komisyen dll...


Jika anda pening bagaimana nak cipta produk seperti ebook, software, video untuk dipasarkan,
inilah masanya untuk anda 'curi' idea, produk orang lain dan jual..
(pergi ke laman web jualan di atas http://videorm2.duityoutube.com untuk lihat video yang anda berkenan, kemudian balik ke CG semula & baca thread ini..)



>> Kenapa boleh jual semula?
Kerana anda diberi lesen:
MRR
Jika anda mendapat lesen ini, anda diberi lesen menjual produk ini dan anda juga boleh memberi kebenaran pembeli produk itu menjualnya semula (rujuk dalam laman jualan)

Info tambahan berkenaan dengan produk jual semula:
Blog Irfan Khairi:
"Mendapatkan Resell Rights atau Hak Jualan semula adalah satu pilihan untuk memulakan perniagaan Internet sekiranya tidak mempunyai produk sendiri." Irfan Khairi
http://www.irfankhairi.com/blog/perniagaan/mentor-jutawan-resell-rights-laporan-x-baru/
http://www.irfankhairi.com/blog/perniagaan/apa-maksudnya-resell-rights-mentor-jutawan/
Blog Zul SmartUsaha
+ 2 cara mudah tambah pendapatan
http://blog.smartusaha.com/pendapatan-tambahan-internet/
+ Buat duit tanpa produk sendiri
http://blog.smartusaha.com/buat-duit-tanpa-produk-sendiri/
Blog Raja Kamil
Bina perniagaan Internet Tanpa Produk dalam masa 5 Minit
http://rajakamil.biz/2010/04/12/video-tutorial-bina-perniagaan-produk-digital-kurang-5-minit/

>> Berapa untung??

100%

Anda hanya perlu keluarkan sedikit modal untuk kali pertama, dan jual sampai 20-30 kali pada harga yang lebih dari harga modal!

>> Kenapa boleh jual 20-30 kali?
Sebab ini produk digital.. Ia takkan habis selagi anda tak delete dari komputer @ server hosting anda. Best kan??! Lagi pulak, anda tak perlu stor untuk simpan produk-produk ini. Jadi, anda boleh jual sampai bila-bila.. :eek:

Memperkenalkan..​

Baiklah, dipendekkan cerita, di sini saya nak jual kepada anda koleksi video yang berharga RM2 'setiap satu'.
Harga yang begitu murah. Kalau anda copy ke dalam DVD untuk satu Video (yang lebih dari 1-2 jam tutorial) yang berharga RM2 ini, anda boleh jual sampai RM10 (paling murah) di pasaran!
Itu baru sekeping DVD. Kalau 4,10,20? Padahal modal anda hanya RM2.. Best tak?


NaNti!!
BONUS untuk anda..


Buat Duit Dengan Youtube Oleh Zamri Nanyan
(ebook + 14 Video)​

Kandungan:
Komponen #1: Manual Panduan Penerangan Asas Langkah-Demi-Langkah "Buat Duit Dengan Youtube"
Komponen #2: 14 Video Tutorial Asas "Buat Duit Dengan Youtube"


[STRIKE]
...Bukan itu sahaja,​
Untuk waktu yang terhad sehingga akhir bulan (13 hingga 30 November 2010)..
saya akan buat harga istimewa untuk ahli CG sekalian.. Ingat, harga ini tiada ulangan.. hanya sekali sahaja..

Berapa harga istimewa untuk warga CG dalam tarikh yang sangat singkat ini? (13 hingga 30 November 2010)

Baiklah, harga untuk semua.. (bukan satu, dua, tapi semua video yang ada dalam laman web di atas) adalah..

RM27 sahaja.. :eek:


ya, RM27 untuk 'SEMUA' video yang ada dalam laman web jualan http://videorm2.duityoutube.com

KHAS: Untuk Pelanggan-pelanggan yang pernah membeli apa-apa produk dari saya sebelum ini, anda laaaagi istimewa, harga untuk anda semua hanya..

RM15.. :eek: :eek: :eek:
[/STRIKE]

- Dah Tamat -​

Walaubagaimana pun, anda tetap boleh beli video yang ada,
samada beli satu-satu (harganya RM2 sahaja) atau beli sekali gus:

Koleksi 1 - RM10 (7 Video)
Koleksi 2 - RM15 (12 Video)
Koleksi 3 - RM25 (30 Video)
Jumlah - [STRIKE]RM27 [/STRIKE]RM50 sahaja untuk 49 buah video

Berminat? Balas thread ini, dan saya akan PM..


 
Last edited:
Sponsored Post

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,870
Reaction score
35
Points
120
menarik..tapi xtAU B.I huhu~X(
 

kipas

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2010
Messages
2,544
Reaction score
69
Points
30
Dont worry..

Anda boleh manfaatkan video ni:

1. Ilmu. Video ni walaupun tak faham, kita boleh lihat. Berbanding buku, kalau tak faham, memang tak boleh buat apa. Dalam video, just ikut step by step... mudah, kan?

2. Agak-agak tak nak guna pun, anda boleh jual balik.. jualan untuk produk digital boleh dilakukan samada di Facebook, (kalau ada kenalan orang puteh lagi bagus :D ) forum atau di blog.. Paling koman pun, jual dalam bentuk CD di IPT2 berhampiran..
(ini teknik dalam ebook 39 Rahsia Jana RM300 Sehari, betul? -bg siapa yg dah beli laa)

dan yang penting, hanya RM2 per Video
 
Last edited:

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
berminat pm detailllllll
 

donat88

Active Member
Joined
Mar 5, 2008
Messages
1,707
Reaction score
33
Points
30
nampak menarik..bos kasi satu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register