BTC USD 61,351.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rm 500/ lebih sehari secara online

Dr.Hurul

Freshie
Joined
Nov 7, 2010
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
:D :D :D PERHATIAN!!! ini adalah BENAR!
RM500 atau LEBIH sehari secara online (tergantung pada usaha anda, insha ALLAH) kerana ini :

BUKAN skim cepat kaya
BUKAN sistem m.l.m

Ianya adalah :

PROGRAM AFFILIATE TERBAIK yang pernah saya temukan dengan komisyen 50%-100%!

Apakah itu program affiliate??
Sila search maksudnye di www.google.com.my supaya anda boleh memahaminye sendiri. Hehehe... ;p

Perniagaan ini HALAL?(buat yang muslim)
Alhamdulillah, perniagaan ini sah di sisi Islam dan disokong oleh Persatuan Pengguna Islam Malaysia. –maklumat dari syarikat

BUKTI??
Sila klik link di bawah ini, anda akan mendapatkan bukan sahaja BUKTI, tetapi semua info yang anda perlukan tentang program ini – Siaran lansung temuramah pihak syarikat oleh RTM di TV1, alamat syarikat, review orang yang telah Berjaya, pelan pemasaran, sijil pendaftaran syarikat dan nombor pendaftaran, sijil pendaftaran dengan Persatuan Pengguna Islam Malaysia dan lain-lain.

http://www.hyprobiz.com/join.php?id=drhurul


untuk mendapatkan e-book PERCUMA tentang program ini, sila klik :

SAYA MAHU E-BOOK PERCUMA!

http://drhurul.rahsiahypro.com/

MASIH ragu-ragu atau kurang faham? @ anda mempunyai PERTANYAAN/ memerlukan BANTUAN mengenai program ini? Sila hubungi :
E-mail : [email protected]
No.tel : 010-9115114
yahoo messengger : drsakura09
 
Last edited:
Sponsored Post

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
Dah banyak thread cmnie.. pi selak blakang-blakang..

Terus terang tulis tajuk THREAD HYPROBULK kan senang..

tak payah lar orang nk klik2...
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
xpe bro ,TT baru belajar masuk CG ..sape2 nak join ngan saye pun bleh ..klik signature kat bawah nie ...hehehe..pomot skit ...:p
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
xpe bro ,TT baru belajar masuk CG ..sape2 nak join ngan saye pun bleh ..klik signature kat bawah nie ...hehehe..pomot skit ...:p

ni kira hijack thread orang nie... MOD sila ambil tindakan.. :)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register