RM 499 Ke Langkawi / Bali / Phuket / Pattaya Utk 4 org Penginapan & Penerbangan FREE

CG Sponsors




zainalkaya

Junior Member
Joined
Dec 22, 2008
Messages
92
Reaction score
2
Points
11
RM 499 Ke Langkawi / Bali / Phuket / Pattaya Utk 4 org Penginapan & Penerbangan FREE

Korang percaya tak , i ada terjumpa 1 website yang buat offer Pakej Pelancongan Ke Langkawi 3h/2m untuk 4 orang dewasa, penerbangan dan penginapan percuma. Dan pergi ke Bali atau Phuket atau Pattaya 5h/4m untuk 2 dewasa & 2 kanak2 juga penerbangan dan penginapan percuma.

URL website tu:

http://www.mxc2u.com

masuk la tengok.
 
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
macam nak ajak masuk MLM je..ekekekekkee
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Murah gila.... tuan punya pakej makan pasir jer ker?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
MaxCash Global merupakan sebuah syarikat yang berasaskan e-commerce sepenuhnya. Kami menawarkan tapak perniagaan untuk anda mengiklankan atau mempromosikan perniagaan dan perkhidmatan ke peringkat global. Melalui penyertaan anda sebagai individu ataupun sebagai usahawan MaxCash Global pasti akan menjadi direktori pengiklanan terbesar dan terkenal untuk rujukan jutaan manusia di muka bumi ini.

MaxCash Global juga menawarkan satu plan pemasaran yang mengikut perkembangan semasa sebagai landasan kepada mereka yang ingin menambahkan pendapatan ke tahap maksimum dan tidak pernah diimpikan selama ini.

Bagi rakan niaga yang aktif, plan pemasaran yang kami tawarkan begitu canggih dan boleh diguna punca untuk menjana pendapatan yang lumayan. Dalam plan pemasaran MaxCash Global juga kami tidak melupakan golongan rakan niaga pasif sebagai tanda terima kasih di atas sokongan yang diberikan.





Misi.

1. Membina web portal pengiklanan terbesar melalui internet
2. Membina e-mall terbesar dan terhebat dirantau ini
3. Memperkenalkan semula sistem barter iaitu tukaran MCP kepada produk dan perkhidmatan
4. Melahirkan jutawan e-commerce
5. Mengumpul rakan niaga teramai dan terbesar di dunia



Visi.

1. Syarikat e-commerce ahli teramai dan terbesar di dunia
2. Bank MaxCash ( MCP ) – tanpa matawang
3. E-mall MaxCash – tanpa matawang
4. Pembekal barangan dan perkhidmatan terbesar dunia
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
TT coba cerita sikit pasal pakej tu....
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
akuslamberjer, jah2008, taufic, zainalkaya, frigid03, ayeen38

Tunggu apa ni baru nak jawab? Kalau nak cari downline ker apa ker... bagitahu...
Warga CG memang prihatin bab2 tolong kawan ni.....
 

jah2008

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2007
Messages
361
Reaction score
0
Points
10
pakej ni bukan dari sykt pelancongan...mungkin ade maksud tersirat kot...:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register