BTC USD 36,944.9 Gold USD 1,797.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rita Rudaini sah bernikah dengan Aidil Zafuan

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
KUALA LUMPUR 16 Dis. – Pelakon Rita Rudaini Mokhtar, 32, sah bernikah dengan pemain bola sepak kebangsaan, Aidil Zafuan Abdul Radzak, 21, di Songkhla, Thailand pada pertengahan Februari lalu.

Bapa pemain bola sepak itu, Abdul Radzak Salleh, 59, berkata, Aidil Zafuan mengesahkan berita tersebut melalui anak sulungnya, Ruzithana Razak Abdul Radzak, 37, dua hari lepas.

‘‘Di sini, saya mahu mengesahkan anak lelaki saya sudah pun berkahwin dengan Rita dan berita yang digempar-gemburkan sebelum ini adalah benar,’’ katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini malam ini.

awat kawin kat sana?
 
Sponsored Post

edu_gen

Active+ Member
Messages
3,903
Joined
Nov 24, 2008
Messages
3,903
Reaction score
45
Points
30
bia btol..nape la xkwin kat mesia je ?? keluarga pn restu kn >> ape prob dak ni ?
 

SOUL86F

Legendary Member
gem
Messages
10,969
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
uih dah lama baru nak bgtau...:-?:-?
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
apa muslihat depa ne....jadik bini kedua ker...
 

GT

CG Top Poster Club
gem
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Pelik jugak aku.... kahwin pun nak rahsia...
 

SOUL86F

Legendary Member
gem
Messages
10,969
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
mungkin ada tentangan dr mana2 pihak..smpai ke thai lak depa g nikah...:-?:-?
 

badrush

Super Active Member
Messages
5,520
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
dia kawin time malaysia lwn vietnam tu....

piala suzuki...heheheh..

aku baru dgr berita pg ni kat hot fm..
 

five_soul

Active+ Member
Messages
2,595
Paid Membership
Joined
May 9, 2008
Messages
2,595
Reaction score
15
Points
25
Bukan ke Rita ni org belah2 sana? dia duk perlis kan? mana tau family dia duk kat songkla. kena la fikir baik kan.
 

EncikEx

Legendary Member
gem
Messages
12,111
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,111
Reaction score
173
Points
123
KUALA LUMPUR 16 Dis. – Pelakon Rita Rudaini Mokhtar, 32, sah bernikah dengan pemain bola sepak kebangsaan, Aidil Zafuan Abdul Radzak, 21, di Songkhla, Thailand pada pertengahan Februari lalu.

Bapa pemain bola sepak itu, Abdul Radzak Salleh, 59, berkata, Aidil Zafuan mengesahkan berita tersebut melalui anak sulungnya, Ruzithana Razak Abdul Radzak, 37, dua hari lepas.

‘‘Di sini, saya mahu mengesahkan anak lelaki saya sudah pun berkahwin dengan Rita dan berita yang digempar-gemburkan sebelum ini adalah benar,’’ katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini malam ini.

awat kawin kat sana?

nak jadi org Thailand kot... :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register