Rider Penghantar Makanan @ CG - Grabfood, Foodpanda, Honestbee, Grabean etc etc

CG Sponsors




Sponsored Post

damhaloan

Freshie
Joined
Sep 19, 2019
Messages
11
Reaction score
2
Points
8
Ingat nak buat food panda


Ouh. Skrg ak ada muto cabuk kriss 100 jer ingat nak buat food panda.

Kalau ak skrg duk kt telok panglima garang selangor. Mcm mna nk daftar yer
Tuan nk cover area mana je?
 

juhan

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
3,692
Reaction score
382
Points
51
bro lalamove ni dia hantar barang dgn mkanan je kan.kalu pakai kete bnyak job x masuk,slalu kalu kete brg apa je hantar...mana lg bnyak job moto ke kete?
Bnyk job moto dari keta. Tapi rider ramai sgt. Berebut tekan skrin telifon bila job masuk. Job kereta mcm2,makanan, spare part keta, bunga, belon tapi fare lg mahal dari fare moto. Stiker lalamove kat keta company byr rm100 setiap bln. Job keta ni tol n parking x blh claim
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,454
Reaction score
190
Points
73
Bnyk job moto dari keta. Tapi rider ramai sgt. Berebut tekan skrin telifon bila job masuk. Job kereta mcm2,makanan, spare part keta, bunga, belon tapi fare lg mahal dari fare moto. Stiker lalamove kat keta company byr rm100 setiap bln. Job keta ni tol n parking x blh claim
ok2 tq bro...bru je register lala tp x amik job lg,ada je ping tp kejap2 je lesap...kalu yg lama sikit order ni x baloi plak location pikup dia jauh2 tp fare ciput
 
Sponsored Post
Top
Log in Register