BTC USD 19,432.8 Gold USD 1,662.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rider Patah Balik Niat Nak Bantu Tapi Dapat Makan Penampar

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,862
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
25,862
Reaction score
3,761
Points
266
Awards
1
sebelum line berhenti.. sekarang kenderaan da melepasi line berhenti... so motor tu x boleh lepas kereta yang besar tu...

untuk mulakan kenderaan gunakan CITO
Mane ko tau aku lepas line
Ade kah sbb nampak dekat?
Hood aruz aku panjangnye hampir 1 meter
Pesal dalam camera hanya 10cm
 
Sponsored Post

ayiem676

Active+ Member
Messages
4,615
Joined
May 12, 2011
Messages
4,615
Reaction score
333
Points
56
Mane ko tau aku lepas line
Ade kah sbb nampak dekat?
Hood aruz aku panjangnye hampir 1 meter
Pesal dalam camera hanya 10cm
Screenshot_7.png
Screenshot_6.png


ni posisi ko masih lagi berhenti belum jalan... awek tu da kat depan.. kenapa ko still jalan juga? kenapa tak bagi laluan ke motor tu? memang sengaja nak langgar kan?
 

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,862
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
25,862
Reaction score
3,761
Points
266
Awards
1
Screenshot_7.png
Screenshot_6.png


ni posisi ko masih lagi berhenti belum jalan... awek tu da kat depan.. kenapa ko still jalan juga? kenapa tak bagi laluan ke motor tu? memang sengaja nak langgar kan?

sorry
dah hijau so aku jalan, dan aku di posisi jalan masa awek tu cross jalan aku
kalau aku xjalan, xdenye aku p langgar awek tu
motor depan aku pun dah jalan jauh dah
 

ayiem676

Active+ Member
Messages
4,615
Joined
May 12, 2011
Messages
4,615
Reaction score
333
Points
56
sorry
dah hijau so aku jalan, dan aku di posisi jalan masa awek tu cross jalan aku
kalau aku xjalan, xdenye aku p langgar awek tu
motor depan aku pun dah jalan jauh dah
alasan yang tak logik... hahaha... tadi ko kata tak nampak... sekarang aku da bagi nampak ko kata lampu hijau pula... ko da nampak halangan kat depan still jalan laju.. dia da depan kereta ko kot..
 

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,862
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
25,862
Reaction score
3,761
Points
266
Awards
1
alasan yang tak logik... hahaha... tadi ko kata tak nampak... sekarang aku da bagi nampak ko kata lampu hijau pula... ko da nampak halangan kat depan still jalan laju.. dia da depan kereta ko kot..

halangan kat depan aku nampak, tu helmat biru
bile hijau aku di posisi jalan, tapi aku biarkan org depan aku jalan dulu(halangan)
tiba2 awek tu masuk laluan aku secara mengejut
itu nama die masuk laluan aku secara mengejut, bukan halangan
 

ayiem676

Active+ Member
Messages
4,615
Joined
May 12, 2011
Messages
4,615
Reaction score
333
Points
56
halangan kat depan aku nampak, tu helmat biru
bile hijau aku di posisi jalan, tapi aku biarkan org depan aku jalan dulu(halangan)
tiba2 awek tu masuk laluan aku secara mengejut
itu nama die masuk laluan aku secara mengejut, bukan halangan
sebab awek tu bukan peguam dan naik motor... memang layak ke kena langgar?.. kalau ko jenis tak selfish ko akan perhatikan sekeliling halangan ko sebelum bergerak...

Screenshot_8.png
 

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,862
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
25,862
Reaction score
3,761
Points
266
Awards
1
sebab awek tu bukan peguam dan naik motor... memang layak ke kena langgar?.. kalau ko jenis tak selfish ko akan perhatikan sekeliling halangan ko sebelum bergerak...

Screenshot_8.png

Tak la sbb die masuk laluan secara mengejut
Walaupun die bagi signal 1 km sblm tu pun die xde hak masuk mcm tu
Helmet hitam dan putih tu kalau aku langgar mmg salah aku sbb die dah ade di laluan aku
 

ayiem676

Active+ Member
Messages
4,615
Joined
May 12, 2011
Messages
4,615
Reaction score
333
Points
56
Tak la sbb die masuk laluan secara mengejut
Walaupun die bagi signal 1 km sblm tu pun die xde hak masuk mcm tu
Helmet hitam dan putih tu kalau aku langgar mmg salah aku sbb die dah ade di laluan aku
so kalau ada tiba tiba orang melintas ko akan langgar je?
 

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,862
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
25,862
Reaction score
3,761
Points
266
Awards
1
so kalau ada tiba tiba orang melintas ko akan langgar je?
Kalau die melintas secara mengejut, aku akan langgar
Untuk aku mengelak tak kot, xkan la aku nak bunuh diri sbb kesalahan org lain

Tapi still follow other rule atau sign
Zebra crossing
Bile nampak zebra crossing mesti sedia untuk berhenti kalau org melintas
Walaupun org tu lintas secara mengejut atas zebra crossing, yang langgar akan salah
 

GeeKaDoY

Active+ Member
Messages
2,533
Joined
Feb 12, 2008
Messages
2,533
Reaction score
602
Points
81
xkannnlahh tak tahu... da letak gambarrrrr rounadablut sekaliiiiiiiiiiiii.... sampai cakapp kena pergi sekolaaahhh memandu balikk... kadang kadang nak nafikan haruslah waras... sekian.. malas nak layan lagi
Malas layan dah sampai page 16... kalau rajin sampai page 160 la kot... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
 
Sponsored Post

Top
Log in Register