BTC USD 48,838.1 Gold USD 1,786.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Review Pakej Video YouTube-Bukan Sekadar Tontonan Dari lisahilmi.com

shamz1311

Fun Poster
Messages
454
Joined
Mar 11, 2008
Messages
454
Reaction score
0
Points
10
Hari ini aku nak review satu lagi produk iaitu Pakej Video YouTube-Bukan Sekadar Tontonan hasil karya IM tersohor Malaysia Puan Lisa Hilmi. LisaHilmi merupakan seorang penggiat pemasaran internet sejak dari tahun 1999 di commisionjunction.com yang terkenal sebagai lubuk emas para affiliater serata dunia selain dari clickbank.com.. Ramai affiliater yang telah menjadi jutawan di commissionjunction.com dan aku pasti yang Puan Hilmi ini juga salah seorang dari Jutawan2 tu..Apa kaitannya Pakej Video Lisa Hilmi ini dengan commision junction??…Pakej Video ini sebenarnya adalah salah satu pendedahan rahsia beliau dalam memasarkan produk2 affiliate di commisionjunction.com..Beliau mendedahkan rahsia bagaimana beliau menghasilkan (USD1312) RM4329.60 dalam masa 3 hari dengan menggunakan YouTube sebagai platform dan berjaya mempengaruhi 164 orang untuk menyertai emusic.com dimana setiap penyertaan dibayar USD8 (RM26.40)…hebatkan..

Secara peribadinya aku telah pun membeli pakej beliau pada bulan November setelah hampir 1 jam aku berbicara dengannya melalui Yahoo Messenger berkenaan pakej bimbingan bersama lisahilmi “Rahsia Menguasai Commision Junction”(produk terdahulu beliau)..aku berminat untuk membeli pakej ini setelah mendengar kebanyakan teknik pemasarannya banyak menggunakan kaedah percuma seperti video marketing,kaedah pemasaran forum yang berkesan->mmg best tekniknya..aku pun tak terfikir..antaranya dengan menggunakan kaedah reverse physychology(tak boleh nak cerita kat sini..marah pulak Puan Lisa nanti..sorry…Beliau juga ada menyenaraikan forum2 yang terbaik untuk dijadikan platform pemasaran..

Yang menariknya Pembelian Pakej Video YouTube-Bukan Sekadar Tontonan ini akan diberi bonus percuma iaitu “Pakej Rahsia Menguasai Commision Junction” yang berharga RM50..macam beli 1 percuma 1..pada aku ianya melengkapkan penguasaan anda untuk melakukan pemasaran secara berkesan di commisionjunction kerana “Pakej Rahsia Menguasai Commision Junction” adalah berkisar kepada teknik pemasaran forum dan “Pakej Video YouTube-Bukan Sekadar Tontonan” pula, lebih kepada teknik Video Marketing dan menjadikan YouTube sebagai platform pemasaran samada untuk di CommisionJunction,Clickbank,Amazon,Azoogle, Maxbounty dan lain-lain..best ooo…bukan hanya di commisionjunction saja teknik ini boleh diapplikasikan…kelebihan kedua - dua teknik ini adalah dari segi penjimatan kos pengiklanan dan jumlah keuntungannya adalah berbaloi berbanding menggunakan kaedah pengiklanan berbayar, terutamanya bagi mereka yang kekurangan modal dan masih baru dalam bidang ini

Antara Kandungan “Pakej Video YouTube-Bukan Sekadar Tontonan” ini:

1. Video Tutorial 1 - Panduan membuka Akaun Youtube
Di dalam video ini anda akan ditunjukkan langkah-langkah untuk membuka akaun anda di Youtube.

2. Video Tutorial 2 - Review Lengkap Ke Atas Video Saya
Di dalam video ini anda akan melihat sendiri video LiasaHilmi yang telah menghasilkan pendapatan lumayan. Anda akan diberikan penerangan secara kasar bagaimana ianya dilakukan sebelum anda akan di ajar lebih mendalam lagi. Anda akan melihat sendiri bagaimana Lisahilmi mengatur perjalanan video tersebut dengan kemas.

3. Video Tutorial 3 - Bagaimana Membuat Kajian Pasaran & Permintaaan
Tutorial ini akan mengajar anda bagaimana cara untuk ketahui apakah ‘benda’ yang paling popular atau di cari orang ramai di internet. Upload video yang tiada permintaan akan membuang masa anda.Anda akan di ajar menggunakan Yahoo Buzz untuk menyiasat apakah kehendak pasaran terkini.Sebelum anda upload video ke Youtube, teknik ini akan mengajar anda cara untuk mencari katakunci yang paling popular supaya video anda mudah mendapat ranking & menarik penonton yang ramai

4. Video Tutorial 4 - Bagaimana memilih Video Terbaik & Popular
Tutorial ini akan mengajar anda rahsia atau ‘trick‘ bagaimana untuk anda mendapatkan video terkini dan terbukti popular. Upload video yang terkini & terbukti popular akan memberi anda ‘advantage’ untuk menarik beribu-ribu penonton di dalam masa yang singkat.

5. Video Tutorial 5 - Bagaimana Cara Download Video & Menukar Format
Tutorial ini akan mengajar anda cara untuk download video yang telah anda pilih dan bagaimana cara untuk menukar format video tersebut ke format AVI.

6. Video Tutorial 6 - Teknik Menulis Tajuk,Deskripsi & Tags
Tutorial ini akan mengajar anda teknik yang paling penting sekali iaitu cara menulis tajuk,deskripsi & tags video anda. Kesilapan menulis semua ini akan menyebabkan video anda gagal untuk menarik penonton yang ramai.Menulis tajuk,deskripsi & tags dengan tepat akan menarik penonton yang tinggi dan sekaligus membuka jalan untuk anda mendapatkan trafik yang tinggi ke link affiliate atau produk anda

7. Video Tutorial 7 - Teknik Menghasilkan Annotation Iklan
Tutorial ini akan mengajar anda teknik yang paling penting iaitu cara memasang annotation iklan.Anda bukan sahaja akan di ajar cara memasang tetapi anda juga akan diajar cara bagaimana untuk memanipulasikan minda penonton anda agar mereka klik link affiliate anda.

8. Tambahan - eBook ini akan mengupas teknik-teknik yang diajar di dalam video - video tersebut.
Tujuannya agar anda dapat lebih menghalusi dan menguasai teknik-teknik yang telah diajar. Teknik Youtube ini amat berguna sekali untuk mereka-mereka yang menyertai program affiliate seperti di CJ,Clickbank,Amazon,Azoogle, Maxbounty dan lain-lain.

Video tutorial ini menggunakan khidmat suara En Hilmi (suami Puan lisa) sebagai DJ hostnya..kerana mungkin suara PuanHilmi agak halus dan kurang sesuai untuk digunakan..sori kak lisa..hehehe..Tak kisahlah tu.Ringkasannya, “Pakej Video YouTube-Bukan Sekadar Tontonan” ini mendedahkan teknik pemasaran menggunakan kaedah Video Marketing yang begitu jelas dan berkesan dari segi kriteria pemilihan tajuk, deskripsi dan tags video beserta produk yang mahu dipasarkan. Korang pun tahukan video marketing adalah antara salah satu teknik paling berkesan dalam memasarkan produk atau menarik trafik ke web/blog..Aku syorkan kepada individu2 yang masih kurang berjaya menggunakan kaedah Video Marketing mempelajari teknik dari pakej ni.Mungkin ada teknik yang boleh korang pelajari dari pakej yang berharga RM70 sahaja..murah kan..tak setimpal dengan ilmu pemasaran yang diberi..

Pada aku memang berbaloi dengan pembelian “Pakej Video YouTube-Bukan Sekadar Tontonan”..malah diberikan bonus produk terdahulu “Pakej Rahsia Menguasai Commision Junction” …Dan Yang Paling istimewanya pembeli “Pakej Video YouTube-Bukan Sekadar Tontonan” ini akan mendapat privillege iaitu Bantuan Secara Live dari LisaHilmi sendiri menggunakan Yahoo Messenger…ada lagi satu beb…Puan LisaHilmi juga akan menjemput korang untuk perbincangan secara berkumpulan menerusi Yahoo Messenger (conference)..perghh..ish ish ish..Dengan RM70 korang akan dapat 2 pakej + live support dari Puan LisaHilmi + confrence utk berkongsi teknik,informasi terkini+bla,bla…bukan utk sebulan…TETAPI UNTUK SEUMUR HIDUP…apa pendapat korang…berbaloi atau tak…kalau dah teruja tu boleh le ke link ni

http://shamxo.com/recommend/panduanyoutube/

psss: ada student Puan LisaHilmi ni yang berjaya memperolehi 24 jam beliau telah berjaya mendapat 1 jualan dari link affiliate beliau yang memberikan komisen sebanyak USD$33.00 (RM112.20)…tgk screenshot perbualan diorang ni..aku copy paste dari laman blog Puan Lisa..
 
Last edited:
Sponsored Post

mydreamerz

Active Member
Messages
1,791
Joined
Jul 16, 2007
Messages
1,791
Reaction score
1
Points
25
salam semua... :)

pendedahan ekslusif dari Puan Lisa Hilmi yang menjana income
RM4,329.60 dalam masa 3 hari melalui YOUTUBE!!!

miliki tutorial lengkap bagaimana anda juga boleh lakukannya!!!


<<< klik di sini >>>

PS: credit to TT :)



:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register