Review Laporan 13 Cara Perniagaan Internet dan Pay Perlead RM0.30

CG Sponsors




shamz1311

Fun Poster
Joined
Mar 11, 2008
Messages
454
Reaction score
0
Points
10
Hari ni aku nak review sedikit mengenai “Laporan Percuma 13 Cara Pendapatan Internet ” hasil karya saudara Anwar.Penggunaan bahasanya yang mudah dan menarik menjadikan aku enjoyed dan terus membaca walaupun Laporan Percuma ini setebal 93 mukasurat.Hohoho..Tentu banyak topik yang dikupasnya.Secara peribadinya, banyak teknik dan pendedahan yang aku pelajari dari laporan percuma ni.Ianya dibahagikan kepada 13 bahagian dan diselitkan beberapa sumber penting untuk rujukan usahawan internet.Yang menariknya kebanyakan pendedahannya adalah melibatkan teknik yang tidak memerlukan modal.13 bhgn tersebut adalah:


1)Blog,blogging,blogger-saudara Anwar menerangkan jenis2 blog dan kaedah dalam berblog yang boleh menghasilkan pendapatan.Saudara Anwar juga mendedahkan rahsia seorang remaja berusia 15 tahun yang memperolehi pendapatan terkumpul puluhan ribu Ringgit dengan blognya..pergh..

2)Menulis review-di bahagian ini,saudara anwar menjelaskan apa itu review dan senarai tapak web yang boleh menjana pendapatan kepada reviewer.Yang menariknya kaedah ini tidak memerlukan sebarang kos.Jangan terkejut dalam laporan ini ada mendedahkan web yang membayar sehingga USD1000++ keatas untuk satu review..hohoho

3)Menyertai program Affiliate-bahagian ini menjelaskan apa itu affiliate , kelebihan affiliate,teknik affiliate dan jenis2 affiliate beserta senarai tapak web program Affiliate diluar negara.Aku begitu tertarik dengan penerangan ringkasnya mengenai Residual Income Afiliate Marketing.Kalau nak tahu lebih lanjut sila download laporan percuma ini

4)Keuntungan dari akaun muat turun-teknik menggunakan rapidshare (web muat turun file) yang diterangkan saudara Anwar sangat menarik dimana pengguna akaun Rapidshare boleh menjana pendapatan melalui kaedah ini. Psss..Anwar juga ada mendedahkan rahsia untuk mendapatkan akaun premium(akaun berbayar) secara percuma…ish ish ish…percuma lagi

5)Untungnya menjual produk sendiri-saudara Anwar juga memperihalkan kepentingan mengenai penjualan produk ciptaan sendiri samada ianya berbentuk produk digital ataupun produk fizikal.Jangan terkejut, dalam laporan ini didedahkan kisah kejayan seorang pemuda yang memperolehi pendapatan yang begitu lumayan dengan hanya menjual cermin mata secara online.

6)Melakukan survey di internet-jika korang sinonim dengan tapak web AWsurvey, pastinya korang tahu cara2 untuk menjana pendapatan melalui survey diinternet.Dibahagian ini pula,Anwar mendedahkan beberapa senarai tapak web survey yang boleh memberikan pendapatan yang lumayan dan ianya juga tidak memerlukan modal.

7)Jual Bakat Anda Secara Online-penerangan ringkas mengenai kelebihan individu yang mempunyai kebolehan dan bakat untuk menjual khidmat mereka seperti penterjemah,seorang pelukis,pereka grafik dan sebagainya.

8)Keuntungan 300% Dari Lelong-jika anda mahu menjual produk diinternet dan tidak berminat untuk memiliki web sendiri,laman web yang menjual secara lelong mungkin menjadi satu alternatif bagi anda.Saudara Anwar mendedahkan apa itu ebay,lelong.com.my,mudah.com.my. Beliau juga menyenaraikan 10 kaedah berkesan untuk melakukan jualan diebay.Salah seorang Anak Melayu yang telah berjaya dan dianugerahkan ebay Education Specialist adalah NoorizamShah.Tak hairanlah jika beliau menawarkan personal coaching yang agak mahal,tetapi anak muridnya bakal didedahkan dengan rahsia dan resepi kejayaan beliau dalam menjana pendapatan puluhan ribu Ringgit sebulan..

9)Dropshipping Yang kian Popular-dropshipping merupakan satu kaedah penghantaran produk dimana peniaga menerima tempahan dari pelanggan,akan tetapi pelanggan terbabit menerima barang yang dipesan terus dari pembekal(dropshipper).Dibahagian ini,saudara Anwar menerangkan asas dropshipper dan kaedah mencari dropshipper yang betul.Memang jelas dan menarik sekali dengan penerangan beliau.Antara individu yang aktif dan telah memperolehi pulangan yang lumayan sehingga menjangkau puluhan ribu ringgit menggunakan kaedah dropshipper ni adalah seorang pemuda yang dikenali sebagai sifulan.Kalau korang nak tahu dropshipper pilihan sifulan,dan teknik lanjutan dari beliau,aku syorkan ebook “Panduan Dan Teknik Rahsia Sifulan”.Marah pulak sifulan kalau aku beri percuma.Jangan tak percaya, sifulan ni jual tikus mousepad pun dah mendapat puluhan ribu ringgit menggunakan kaedah dropshipper.

10)Forex Trading-penerangan yang agak baik dari saudara Anwar mengenai asas2 forex melalui beberapa contoh transaksi forex ,glossary forex trading, dan beliau juga ada memberi contoh tapak2 web rujukan untuk mempelajari forex.Yang menariknya beliau juga menyelitkan artikel dari ustaz Zaharuddin mengenai forex.

11)Mengiklan diblog-saudara Anwar menjelaskan secara ringkas beberapa syarikat pengiklanan yang menawarkan pendapatan tambahan untuk kita memaparkan iklan mereka di blog.Mungkin ada yang berkata tak banyak hasil dari iklan2 sebegini,tetapi setelah membaca laporan percuma ni,aku terkejut melihat pendapatan seorang remaja berusia 15 tahun memperolehi purata RM2000++ sebulan hasil dari pengiklanan..kalau nak tahu macam mana blog budak Filipina ni berjaya memberi pulangan sebegitu silalah download laporan percuma ni.

12)Anda menjadi reseller terhebat-saudara Anwar juga memberi penerangan mengenai reseller dan jenis2 lesen hak jualan semula seperti Basic Resell Rights, Resell Rights.Mater Resell Rights dan Private Label Rights..Info yang sungguh bagus terutamanya kepada newbie.

13)Bisnes Mail Order Internet-tak ketinggalan juga saudara Anwar memberi penerangan mengenai perbezaan Bisnes Mail Order Konvensional dan Bisnes Mail Order Internet dalam menerangkan topik ini..

Korang boleh download Laporan Percuma 13 Perniagaan Internet hasil tulisan saudara Anwar ni untuk mengetahui lebih lanjut mengenai informasi yang disampaikan. Selain topik diatas,beliau juga ada menyenaraikan link2 utk perkhidmatan blogging,penyedia perkhidmatan hosting terbaik,autoresponder percuma,E-course percuma, dan pelbagai lagi info yang berguna.

Dan beliau juga menawarkan peluang buat duit tanpa modal, dimana korang boleh menyebarkan laporan percuma 13 Cara Pendapatan Internet ni dan dibayar RM0.30 perreferal.Pandai - pandai koranglah nak sebarkan kat sesiapapun..


Link downloadnya di http://shamxo.com/recommend/laporanpercuma/
 
Last edited:
Top
Log in Register