BTC USD 38,326.3 Gold USD 1,804.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Result speedtest.net paling speed ??..

sudubaru

Junior Member
Joined
May 26, 2008
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
Jom kita tgk sapa2 boleh lawan speed internet umah akuh...

baru upgrade..ekekekek

tmnet1.jpg


speed 80Mbps..

tmnet2.jpg


cepat2..tunjukkan korang nye speed..

p/s : ini akuh ambil dekat ofis akuh kat menara TM..sedap btul download kat sini..jgn maree :">:">:">:">
 
Sponsored Post

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
punyela laju.. ko upgrade line apo ni beb?
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
opis kat menara TM memang le, tu bapak nye internet kat mesia, yg kita semua dapat ikan bilis nye speed, TM memang le dapat jerung nye speed
 

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
..brdesOp dea pegi dolod..pergh!!!!
 

sudubaru

Junior Member
Joined
May 26, 2008
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
punyela laju.. ko upgrade line apo ni beb?

adaaalaa..nak kena bayar sebulan 1ribu..

baru dpt speed 80mbps..

hehehe..

taklah..aku kerja kat menara TM..ini speed dari telekom yang ada sbanrnya..
 

sudubaru

Junior Member
Joined
May 26, 2008
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
opis kat menara TM memang le, tu bapak nye internet kat mesia, yg kita semua dapat ikan bilis nye speed, TM memang le dapat jerung nye speed

iya btul2...

pakej ni tggu la brapa2 tahun lagi dia kuar la nih..

tapi yang pasti mmg best..klau dpt download pe2..bedesup..:):):)
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
adaaalaa..nak kena bayar sebulan 1ribu..

baru dpt speed 80mbps..

hehehe..

taklah..aku kerja kat menara TM..ini speed dari telekom yang ada sbanrnya..

memang best kalu dolod muvi, yg purata 700 MB tu 70 saat dah siap dolod :)):)):))

memang lemak le aku kalu macam ni dok layan muvi :)paid
 

VAMP

Ex-Super Mod
Platinum Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
10,435
Reaction score
54
Points
130
tunggu beratus tahun lagi baru buleh dpt langgan pakej ni kot... hehe :D

TMNET - the best ISP in Malaysia :))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register