restoran yang mungkin kita gath kat sana lak

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591

Boleh tahan gak aku pi makan kat sana tadi ngan wife aku. Hiasan dia memang grand untuk restoran area Sri Petaling tu.
Yang best kat sini walaupun berair cond tapi hisap rokok tak ada bau walaupun yang hisap rokok tu dok meja sebelah kita.

Tadi aku memula sampai memang dahaga sangat ( sangkut jem dekat 45minit kat simpang nak ke Sri Petaling tu-trafik light rosak hari lak hujan lebat) memang lain macam ais kosong dia orang...siap campur air mawar...minum sedap dan wangi :)paid free lak tu :)paid:)paid

Aku order 2 jenis nasi...ayam grill dan kambing, 2 sup, roti cicah ala-ala macam dal tu...dan beberapa barang lagi....yang spoil sikit dia punya white lihgt arabic coffee...1 pot RM20 tapi tak macam minum kopi..cair gile dah tu campur apa lagi tah...dah rasa macam minum air ubat lak #:-S

Walaupun nasi dia tak sesedap restoran Saba Cyberjaya tapi dengan harga tu dan makan dalam suasana yang aman tu memang best dan berbaloi...tapi kalau gang arab mai makan abis la...depa nie kuat sembang dan sembang kuat2 ~X(

Yang best lepas cuci tangan ngan sabun siap ada air mawar lak kasi wangi tangan...kejap2 nak cium tangan macam menteri apa tah dalam filem Musang berjanggut tu :eek::eek:

Kalau nak buat gath rasanya RM30 seorang ok dah...tapi memang tak digalakkan bawa anak2 sebab nanti hancus tempat tu...esok aku tepek gambar yang aku snap :)paid:)cgrock:)paid
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kat bawah tu ada kedai nama Royal dates....dia orang punya jugak...macam2 jenis kurma ada...kopak ler jugak RM50 beli2 kat situ :))
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
sri petaling? :-? :-?

jammed laaa....:(( :((

tingat kat hotel sri petaling :)) :))...kes giler...:p
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
sri petaling? :-? :-?

jammed laaa....:(( :((

tingat kat hotel sri petaling :)) :))...kes giler...:p
Tu ler pasal...masa balik lalu depan tu terus teringat :))
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
peh..
dia nye website pun nala punya..
mcm jln2 cari mkn nye tpt je...
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
neem nye makcik ade restoran nasi arab kat shah alam....
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591

Pintu gerbang dari parking jalan besar


Restoran kat tingkat satu tapi yg nie buka siang saja...yg sebelah 1 lagi buka malam


Menu kat pintu masuk


Tangga ke lift nak ke restoran






Hiasan kat tangga






Hiasan kat pintu lift
 
Sponsored Post
Top
Log in Register