Others Restoran Roti Canai Janda – Nikmatnya Tak Terlupa jadi tumpuan

CG Sponsors




Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,212
Reaction score
2,377
Points
201
Jual status dengan bagooos punya tagline.. ok jer... HALAL

Jangan jual diri sudah lah.. tak ok.. HARAM

bisnes bersifat manipulasi ni akan cepat booommmm....ini pun kira menjual diri juga...tapi secara halus....dalam masyarakat status janda ni dikaikan dgn tarikan sex, mengoda, boleh bermainja manja....jadi kalau tak guna "nilai" tu rugi lah.....so gunakan secara positif untuk buat untung....menjadilah....Kedai Kopi Kak Wan Janda kat simpang pasti lebih laku dari kedai kopi pak mail....lagi lah Janda dari Thailand yg lebih mesra pelanggan...haha
 
Sponsored Post

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,275
Reaction score
313
Points
46
Setakat aku makan roti canai..
Paling sedap area umah aku..
Makcik umur dlm 50an..

Roti canai lembut didalam ranggup diluar..
Mmg tip top..

xda kaitan dgn janda..
Tp orang perempuan buat roti canai sedap lgi..
bro belum try roti canai tempat aku lg ..
kedai besar, tp menu semata2 roti canai je..takdak nasik berlauk, takdak nasi lemak ..kedai penuh manjang..
roti dia lembut, kuahnya karinya kaw..kuah dal nya pekat ..jarang la org order sekeping
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,212
Reaction score
2,377
Points
201
bro belum try roti canai tempat aku lg ..
kedai besar, tp menu semata2 roti canai je..takdak nasik berlauk, takdak nasi lemak ..kedai penuh manjang..
roti dia lembut, kuahnya karinya kaw..kuah dal nya pekat ..jarang la org order sekeping
kat mana bro...sedap je bunyi..
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
2,150
Reaction score
276
Points
51
kalau dekat boleh pi cuba.
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,991
Reaction score
21,124
Points
1,671
EnQSDTDUUAQ56JX.jpg

kluster angau
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,438
Reaction score
501
Points
171
Janda skrng tgh laku..
So marketing level mmg power..

Tpi dari segi meletakkan wanita itu pada tmptnya ?
Tak berapa cantik..

Sebab wanita ni kena dilindungi..
Xyah letak nama desperate camtu pun org dtg g la makan roti canai tu
 

isteri_aku

Active Member
Joined
Feb 5, 2012
Messages
2,082
Reaction score
33
Points
40
Teringat teka-teki janda. Nie ubah sikit...

Ade 2 orang janda...masing2 ada sorang anak. Soklan dia, ada 3 keping roti canai, camne nak bagi sama rata 3 keping tu tanpa dipotong? Kihkihkihkihkih (Pinjam gelak bell&ross lagi)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register