BTC USD 62,134.5 Gold USD 1,770.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Restoran d rimbx bangi cekik darah

Dukkati

Fun Poster
Joined
May 4, 2010
Messages
667
Reaction score
3
Points
15
bukan nak memburukkan kedai orang kite,tapi memang bengang tullah:mad: ade ke patut minum air tembikai,air nescafe o ais dan milo ais kena caj sampai 15 ringgit!!:mad::mad:..dah lah servis lembab:(scam..
 
Sponsored Post

atlantis

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
takde senarai harga ke?
kalau takde gi report. kasi balas sikit.
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
ada resit boleh la minta wartawan kelaurkan kat paper
 

RajaDiamond

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 30, 2008
Messages
5,688
Reaction score
8
Points
65
bukan nak memburukkan kedai orang kite,tapi memang bengang tullah:mad: ade ke patut minum air tembikai,air nescafe o ais dan milo ais kena caj sampai 15 ringgit!!:mad::mad:..dah lah servis lembab:(scam..

memang lembab giler bro..
lebih lembab dari siput...:(scam
 

Dukkati

Fun Poster
Joined
May 4, 2010
Messages
667
Reaction score
3
Points
15
x amik resit pun tadi..tapi mase oder kat menu dia punyer harga dlm 2 3 ringgit ajer..:mad:..dah lah kita org order bufet sea food x sampai2..ade satu family yang dtg dtg kemudian dah dapat mkn dulu..pastu kita org terus kansel mkn kat situ dan mase nak bayar tu tanyelah kenape lambat kat cashier tu,dia kata makanan dah siap,kepale toya dialah:mad::mad:
 

fzlik

Super Active Member
Joined
Jun 7, 2010
Messages
8,199
Reaction score
856
Points
111
kadang2 kene sound gak. tapi berhemahla...
 

pinot17

Active Member
Joined
May 11, 2010
Messages
1,514
Reaction score
20
Points
25
cempaka rimba pun ok gak.dlm kompleks pkns tu..harga standard gerai je.tempat restoran.sblh kfc.buleh tahan sedapnye dan berpatutan.
 

MoshedFX

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
uish..ni bangi seksyen berapa?

dah lama aku tinggalkan bangi..haha
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register