BTC USD 37,784.8 Gold USD 1,847.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

request software

Status
Not open for further replies.

natak

Fun Poster
Messages
601
Joined
Mar 28, 2008
Messages
601
Reaction score
1
Points
15
salam kepada warga CG..


sy nak request software yg dapat detect password wireless..
(tak pasti software tuh dah ada @ blm kat sini :D)


harap warga CG dapat membantu.... :)cgrock
 
Sponsored Post

natak

Fun Poster
Messages
601
Joined
Mar 28, 2008
Messages
601
Reaction score
1
Points
15
nak crack wep ke?

crack wep tuh aper??? :D

mcm ni,,
member sy tggl kat perumahan..
jiran dia ada guna wireless tp wireless dia ada password..

so dia nak hack ler konon2 nyer :)

dia mintak sy tolong dia
dan
sy lak mintak tolong kat sini :)cgrock
 

epi_san

Super Active Member
Messages
5,364
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,364
Reaction score
26
Points
70
kes curi line la ni ...
 

notrexdame

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
76,139
Paid Membership
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
waahh..nak tau gak...ada ke
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
gem
Messages
7,565
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
mmg ada, tapi sori ler, aku taknak berkongsi wat jahat

bertambah saham aku nanti :D saham yg ada skang ni pun tak terpikul
 

notrexdame

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
76,139
Paid Membership
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
mmg ada, tapi sori ler, aku taknak berkongsi wat jahat

bertambah saham aku nanti :D saham yg ada skang ni pun tak terpikul

meh pas kat aku.....:D:D:D
kondo tempat aku xleh acsess :D
 

zattara

Active Member
Messages
1,514
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
mmg ada, tapi sori ler, aku taknak berkongsi wat jahat

bertambah saham aku nanti :D saham yg ada skang ni pun tak terpikul

hehehe...nimesti air ni...:)

ker pakai dj nilo punya?:-?
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register