BTC USD 64,029.2 Gold USD 1,777.32
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell **REPRINT TSHIRT [[[tanah tumpah darahku]]] bendera sulam..real pic update

-qaseh-

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2010
Messages
836
Reaction score
2
Points
15
salam awak2 sekalian..sy ada buat pre order tuk tshirts Rasmi khas untuk peminat Bola Sepak malaysia | Harimau Malaya.spe2 nak bleh PM sy.ckup je order 20 helai tshirt anda akan di pos..lg byk lg bgos..

real pic update!!!!xbpe nk jelas..tp dpat lg bg gmbaran kat korg.ok la 2..
156918_128080037256721_100001641769022_196077_4473132_n.jpg

cntoh tshirt sperti d bwah...
156823_124192304312161_100001641769022_176274_2803365_n-2.jpg


real picture akan di update kemudian..

detail tshirt :

WARNA : Hitam
KAIN : Cotton
SAIZ : S, M, L, XL, & XXL
HARGA : RM 32 + RM6 [ POS LAJU ]
BENDERA MALAYSIA DISULAM.

" If you are ashamed to stand by your Colours,
you better seek for another Flag " ~ Mokhtar Dahari ~


REAKSI ORG2 YG DA BLI..:)paid:D


Barang yg aku terima dr TT.:)cgrock
terbaik TT.....
baru smlm aku oder, td dah smpai t-shirt.....:)paid:)paid:)paid

ptg td tukar plak size XL.....trus pki smpai skrg.....:">:)cgrock
ASSALAMMUALAIKUM,der...


Dgn sukacita dan rase hepi cam ade taman bunge kat dlm hati ni... brg rare telah smpai teros kat tgn sy.... thanx u very good,bro...:D
mmg terbaik lah,bro.... member2 aku dah mule jeles,
hahahaha.... :)) :)) :)) :))

p/S: STAR~ kain die sedap je aku pakai, INSYA ALLAH.. :D
kain dia terbaik..aku pakai mmg sedap la.. :D
setakat t'ari ni, dah byk mata terbeliak bila berselisih dgn den......kagum la tu......:p:"> :))


BLOOD | SWEAT | HONOUR
 
Last edited:
Sponsored Post

istinggar

Active Member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
1,315
Reaction score
43
Points
35
Reka bentuk memang cun, tapi tang mana semangatnya kalau mendaulatkan bahasa inggeris ~X( ~X( ~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register