BTC USD 56,867.6 Gold USD 1,787.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Report tetap report tetapi...

Status
Not open for further replies.

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
saya baru saja lepas berbincang dnegan beberapa pihak tentang usaha laporan polis yang akan dibuat esok.

Memandangkan ini adalah isu yang agak besar maka prosedur yang telah ditetapkan oleh undang undang adalah lebih rumit.

Antaranya wajib ada pembuat laporan utama iaitu saya dan penyokong.

Faktor penyokong ini agak berat sikit walupun ramai dah pm menyatakan sokongan kerana setiap penyokong adalah bertanggung jawab sepenuhnya keatas apa saja hasil siasatan termasuk mengemukakan bukti serta naik turun kemahkamah jika ada pembicaraan.

Isu kedua ialah oleh kerana tread di ugly racist toilet telah dipadamkan maka kita terpaksa buat laporan kedua iaitu kepada mcmc untuk mendapatkan perintah mahkamah merampas serta menggodam server ugly racist toilet

disini faktor kewangan akan menjadi isu yang besar.

Selain dari itu pihak carigold.com akan dipertanggungjawabkan sepenuhnya kerana kita menggunakan logo rasmi carigold.com dan sebarang risiko akan tetap memberi kesan jangka pendek kepada pihak pengurusan edangkan saya bukan mo atau admin rasmi carigold.com

walaupun pihak carigold.com telah beri kata persetujuan serta kenebaran saya merasakan adalah lebih baik apa yang kira rancang ini dibatalkan sahaja.

Tanpa sokongan badan badan ngo atau politik serta kewangan yang kukuh usaha ini tak akan kemana dan polis tak dapat ambil keterangan deri si bangsat kafir itu.

Saya dengan ini bermohon maaf dari semua yang menyokong usaha ini diatas pembatalan disaat akhir.
 
Sponsored Post

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
well, katanya dia sudah minta maaf. mungkin dia perlu minta maaf sekali lagi. bukak satu thread kat lowyat dan minta maaf secara rasmi. that's all for the rest :)
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (9 members and 1 guests)
eboss*, William St0rmFury, MrMama, eishen, Jeb+, matttiya88, polong
 

heaven

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
2,646
Reaction score
11
Points
25
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (9 members and 1 guests)
eboss*, William St0rmFury, MrMama, eishen, Jeb+, matttiya88, polong

Tu si Stormfury dh registered dkt sini....:mad::mad:
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
seriously aku sedih.....
:(
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
Last Activity: Yesterday 11:54 PM
Current Activity: Creating Thread Isu Semasa

tunggu apa dia nak inform.kalau benar itu id dia.
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
hhm... so?

ALLAH MAHA BESAR!

Ini semua normal dama perjuangan :)


So pembatalan perlu dibuat kepada seeeemmmmmuuaaa jemputan?

media massa, ngo, orang awam dan ramai lagi yang telah diinformkan...

ada cadangan?

tak sedap lak esok depa datang sana punya semngat last-last lengang :(
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Sapa yang pandai buat POSTER tolong buat dan upkan disini..boleh kita print dan sebar masa sembahyang jumaat nanti
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register