Others Report Polis Kemalangan Jalanraya - apa perlu buat

CG Sponsors




pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,358
Reaction score
1,281
Points
231
deleted
 
Last edited:
Sponsored Post

Dellyx

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
863
Reaction score
7
Points
15
dah report polis semua settle dah.. angkut lawyer plak claim insuran dia tu.. tak payah berhubung ngan dia dah bila masing2 buat report.. pasal ugutan tu leh gi wat report polis lagi.. padan muke dia..
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
xphm..ko kena langgar ker..
 

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
yang penting ko da buat repot kira ok la tu..
slalu yang kena langgar ni cukup sekadar wat repot..
lepas tu da setel dah kecuali yang melanggar polis akan isu saman terus..
kalu bab ugutan tu elok g je balai polis tu jgn delete mesej tu kot bole amik gambar..
kalu sume detail da bagi kat polis pasal yang melanggar tu nati tau la polis tu cari
 

JamBu

Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
1,518
Reaction score
1
Points
25
lorh
main ugut2 plak
x faham aku
ko kenal ke india 2 :-?
asal plak dia nak ugut2 ko
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
buat report jer...
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
1. Bapa hari dapat jawapan??? Macam mana bentuk jawapan dari polis trafik??
** Jawapan apa yang ko nak dari polis, klu untuk claim insuran kedai boleh setelkan...
:-?:-?:-?

2. Kalau india yang langgar kete aku tak buat report apa jadi??
** Polis akan kuarkan saman kat dia klu tak silap aku.
:)paid:)paid:)paid

3. Sekarang aku dapat sms berbau ugutan dari india tu...macam mana nak buat?
** Buat satu lagi repot polis.
#:-S#:-S#:-S
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,358
Reaction score
1,281
Points
231
deleted
 
Last edited:

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,358
Reaction score
1,281
Points
231
deleted
 
Last edited:

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,358
Reaction score
1,281
Points
231
deleted
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register