Repair pc/laptop/ format shah alam

CG Sponsors




benana

Fun Poster
Joined
May 8, 2008
Messages
224
Reaction score
0
Points
10
ops..maaf ye tumpang bisnes..kalo tak buleh mod tulung buang la ye...

sape2 nk format laptop/pc, nk repair ke, ape2 je la,
cube tanya hassan 012-9680132, duk kat sek7 shah alam.
kalo format laptop bese dia amik RM20-30 gitu...kalo gi kedai mau rm50..bagus gak dia nih, saya pun anto kat dia je format..dapat balik, macam baru...wakakaka :)cgrock
 
Sponsored Post

bangsi

Banned
Joined
Jul 11, 2008
Messages
1,177
Reaction score
3
Points
25
TT, aku nk mtk pendapat professional kau pasal laptop aku nih...

spec :
hp compaq nx6330
RAM 1.5GB
HD 160 GB
os XP pro service pack 3
antivirus kaspersky

* sume ori sbb opis punyer

problem aku :
setiap 4-5 minit, laptop aku akan 'kejung' selama 10-15saat, pastu, dia resume cam biasa....

kekerapan 4-5 minit tu x kira tgh open apps ape ker, running ape ker....

- kalau ada apa2 cara2 ker, apa s/ware yg boleh betulkan mtk tolong share2.

TQVM
 

amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,120
Reaction score
25
Points
30
TT, aku nk mtk pendapat professional kau pasal laptop aku nih...

spec :
hp compaq nx6330
RAM 1.5GB
HD 160 GB
os XP pro service pack 3
antivirus kaspersky

* sume ori sbb opis punyer

problem aku :
setiap 4-5 minit, laptop aku akan 'kejung' selama 10-15saat, pastu, dia resume cam biasa....

kekerapan 4-5 minit tu x kira tgh open apps ape ker, running ape ker....

- kalau ada apa2 cara2 ker, apa s/ware yg boleh betulkan mtk tolong share2.

TQVM
semua thread berkaitn laptop ko tnye ek
 

KilangCetak

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
4,447
Reaction score
29
Points
35
TT, aku nk mtk pendapat professional kau pasal laptop aku nih...

spec :
hp compaq nx6330
RAM 1.5GB
HD 160 GB
os XP pro service pack 3
antivirus kaspersky

* sume ori sbb opis punyer

problem aku :
setiap 4-5 minit, laptop aku akan 'kejung' selama 10-15saat, pastu, dia resume cam biasa....

kekerapan 4-5 minit tu x kira tgh open apps ape ker, running ape ker....

- kalau ada apa2 cara2 ker, apa s/ware yg boleh betulkan mtk tolong share2.

TQVM
tu mesti ade prob ngan ko punye OS tu bro...

xpun kene virus yg kacau OS lo...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register