Renew Insurans Kereta anda dgn Harga terbaik!!

CG Sponsors




zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Assalamu'laikum..

Di sini saya menyediakan perkhidmatan memperbaharui insurans kenderaan serta cukai jalan pada kadar yang minimum dan tidak membebankan kita sebagai pengguna. Perkhidmatan ini disediakan untuk membantu kita yang mungkin mengalami masalah kewangan, tiada masa untuk ke pejabat pos, tiada masa untuk ke JPJ or ke pejabat insurans..

* Hanya perlu whatsapp cover note/copy geran kepada saya

* Bayaran premium insurans lebih murah & berpatutan

* Masa anda lebih teratur

* Tidak perlu beratur panjang di JPJ or Pejabat Pos

* Tidak perlu sediakan bayaran tinggi pada agent

* Roadtax akan dipos dalam masa 3 hari bekerja selepas pembayaran dibuat

* Covernote baru akan dihantar ke email anda.


testimoni di : www.facebook.com/zasatakaful

Berminat hubungi ZUL 0192143028


 
Teman dh bereh buat 3 insuran dan 1 roadtax dgn boss...layanan boss ok dan baik.siap bagi qoute dulu pastu covernote email utk bukti...boss mmg boleh dipercayai tahap gaban sebab boleh keluar covernote tapi duit x byr lg.silap2 ada yg lari pun boleh...tp kita kena jujur dan pegang pd janji...apa2 pun servis boss mmg terbai gred aaa+++

Kalo rekomen mmg boleh rekomen 99.99% buat dgn boss

Ok..ok, dah deal dgn TT. Tak perlu ragu2. Memang murah mcm yg TT bgtau. Semalam rotek dah sampai umah...cover note plak semalamnye lg TT dah email.

Terbaik TT. Insyallah kalo kite berdua panjang umoq, thn depn bleh deal lg :)cgrock

testimoni untuk tt

servis terbaik cun dan mesra pengguna :)
senang berunding dengan tt :)

thanks tt sanggup melayan aku renew insurance di saat2 akhir puasa :)
Alhamdulillah..:)terima kasih krn menjadi klien zasa solution tuan..

ambe dah renew insuran motor dgn tuan tanah..terbaik dan murah utk first party all rider..time kasih sbb layan byk soklan dr ambe

Last edited:
Sponsored Post

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
hanya perlu whtsapp copy geran utk kita bagi quotation..
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
hanya perlu whtsapp copy geran utk kita bagi quotation..
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Value kereta bleh adjust. Cuba buat quotation dgn saya..
 

bdkkg

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2012
Messages
685
Reaction score
36
Points
25
kalu copy geran xde cmana bos?... nk renew roadtax ni...
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
kalu copy geran xde cmana bos?... nk renew roadtax ni...
Hanya sediakan maklumat seperti:
1) Nama penuh pemilik kenderaan
2) No. ic pemilik kenderaan
3) No. plate kenderaan
4) Model dan jenis kenderaan
5) Tahun kenderaan dibuat
6) No. enjin & no. casis kenderaan

kite dah bleh buat dah..whtsapp ke 0192143028:)
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Hanya sediakan maklumat seperti:
1) Nama penuh pemilik kenderaan
2) No. ic pemilik kenderaan
3) No. plate kenderaan
4) Model dan jenis kenderaan
5) Tahun kenderaan dibuat
6) No. enjin & no. casis kenderaan

kite dah bleh buat dah..whtsapp ke 0192143028
 
Sponsored Post
Top
Log in Register