BTC USD 19,090.9 Gold USD 1,643.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

>>> ReNew InSurAnS keNdERAaN & RoAd TaX On9 ( KiNi Di BuKa) <<<

JaMeQ

Legendary Member
gem
Messages
16,164
Paid Membership
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
>>> ReNew InSurAnS keNdERAaN & RoAd TaX On9 ( KiNi Di BuKa) <<<

Renew Insurans Kenderaan korang sambil menderma Tabung Kebajikan carigold..

:)cgrock Khas utk Carigold Members… :)cgrock
Aku menyediakan perkhidmatan memperbaharui insurans kenderaan secara PERCUMA utk korang..

Sebenarnya aku nak bg special diskaun utk korang tp memandangkan sekarang ada Persatuan Kebajikan & Sosial Carigold yg memerlukan sumber kewangan maka aku akan mendermakan 20% dari komisyen yg aku dapat untuk tabung PKSM nih atas nama korang yang renew insurans ngan aku…

Apa yg aku perlu hanyalah copy geran kenderaan & policy insurans lama ( renewal notice pun boleh – untuk claim NCD/NCB shj )
utk aku mengeluarkan cover note insurans kenderaan korang… pastu korang boleh la pergi renew road tax di mana2
Cawangan JPJ @ Pejabat Pos berhampiran korang…

Klu korang tinggal dlm area Lembah Klang bolehla aku tolong buat road tax sekali… tapi ada caj sikit la utk dispatch aku tu ...:) Kalau luar lembah Klang pon boleh..aku pos jer road tax tuh..

Kalau korang nak buat bajet dulu pun boleh… aku tolong kirakan berapa premium yg korang patut kena bayar….
FOC…wlpn korang xnak renew ngan aku..just bagi detail dan aku tolong kira jer…:(( :(( :p .


Jika ada apa2 pertanyaan boleh nyatakan disini, PM, email, Call atau SMS aku…
JaMeQ : 012-211 5572
email : [email protected] :D


Utk pengetahuan semua... Insurans Company skrg...

...MAA Takaful...

Coming SOON...ALLIANZ...UNI ASIA dan ETIQA...InsyaALLAH

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

Nanti aku update lg apa2 yg patut...​
 
Last edited:
Sponsored Post

Gila Komik

Banned
gem
Messages
24,363
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
peh jameq...

kaw2 nye...

sambil menyelam minum air
 

JaMeQ

Legendary Member
gem
Messages
16,164
Paid Membership
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
peh jameq...

kaw2 nye...

sambil menyelam minum air

mandai la ko..dah brp lama aku lepak cg ni baru nak start bg tau bisnes aku..

aku minum air dulu baru menyelam..:p

BMW ko nanti nak renew bg tau la..aku tlg buat..:D
 

Gila Komik

Banned
gem
Messages
24,363
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
mandai la ko..dah brp lama aku lepak cg ni baru nak start bg tau bisnes aku..

aku minum air dulu baru menyelam..:p

BMW ko nanti nak renew bg tau la..aku tlg buat..:D

leh ke renew kat ko??

sbb aku nye bmw gne insurance german :D
 

zkry

Super Active Member
Messages
6,718
Paid Membership
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
Adehhh... aku baru renew 19hb lepas....:confused: :confused:
 

JaMeQ

Legendary Member
gem
Messages
16,164
Paid Membership
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
Adehhh... aku baru renew 19hb lepas....:confused: :confused:

xper..tahun dpn kena renew lagi..

ko masuk sini balik tahun depan..

klu ada mmber2 nak renew rekemen la bro..

aku bg ko sumthing 4 recomendation...:D
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,693
Paid Membership
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,693
Reaction score
364
Points
131
wah.... dah ade bisnes JaMeQ skrg :D:D:D



ingatkan ejen public mutual je :p:p
 

JaMeQ

Legendary Member
gem
Messages
16,164
Paid Membership
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
wah.... dah ade bisnes JaMeQ skrg :D:D:D



ingatkan ejen public mutual je :p:p

uuiikss...public mutual pon ko iklankan sekali utk aku..:D

ada la sikit2 bro... kais pagi utk lunch... kais petang utk diner :((

bisnes ko lg kencang...:)paid :)paid
 

BOCK

Legendary Member
gem
Messages
17,853
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,853
Reaction score
59
Points
120
up untuk adek ....... aku pon nak renew gak nih ... nanti aku pm
 

secawankopi

Active+ Member
Messages
3,272
Paid Membership
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,272
Reaction score
2
Points
25
bulan saploh dah nak ninggal nie insuran keto nie...huhu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register