To Sell remote control kancil original sahaja - tukar frequensi je kt remote tu..huhu

CG Sponsors




ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
:-*:-*Hi kawan kawan semua ......:-h:-h:-h

saya ada remote control kancil original untuk dijual..remote still dlm keadaan baik,..tkde problem apa pun:):)

nk jual dlm harga RM35 je <:p<:p<:p

kalau ada sesapa minat, blh call /sms/pm me at 017-6503036 / 012-3422665 (sue) ;;);;);;)

My location : Puchong / Putrajaya/ PJ Seksyen 14
:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock


http://
 
Last edited:
Sponsored Post

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
perghhhh kereta kancil aku takyah drive pakai remote kontrol tu.....:))

adussss jgn lah kata remote kontrol...remote ker alarm ker nie?
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
mana kontrol box alarm?.............takkan jual remote ajer?
 

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
salam zamreda..

alarm control box tkde,,yang ada cuma remote kontrol ori kancil je,,

alarm still dlm kete saya..saya pakai alarm ori dan alarm lain kt kete kancil saya,,

:)
 

ryusuke

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,448
Reaction score
23
Points
25
aku pn xphm~X(..remote control mane satu neh..bleh kontrol kete kancil dari luar kete ke?:eek: cube upload gambo barang seketul, bleh pakat2 tgk hape kebenda ni :-?
 

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
emm,,kat atas tu saya dah letak besar besar cara nk tgk gambar..:)

cuba awak tgk balik ayat kat atas tu "klik sini tuk tgk gambar"

:)
 

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
yeaaa..akhirnya aku berjaya uploadkan gambar...
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
salam zamreda..

alarm control box tkde,,yang ada cuma remote kontrol ori kancil je,,

alarm still dlm kete saya..saya pakai alarm ori dan alarm lain kt kete kancil saya,,

:)
abis tu jual buat aper kalu tak jual alarm box tu sekali..

mende tu datang berpasangan....frenkunsi tak sama setiap kereta..~X(~X(~X(
dah tu kereta awak ade dua alarm box ker?...:-?:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register