BTC USD 23,825.3 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Remittance agent & remittance merchant - indon, bangladesh, vietnam & nepal

Azri Shah

Freshie
Messages
1
Joined
Jul 27, 2012
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Really Interested..

James Yau,

Please contact & send me d details : [email protected] .. I'm really interested.. Already involve in money remittance business and having big market.. Currently just doing for indonesia, seeking for nepal and bangladesh service provider.
 
Sponsored Post

RizMa

Active+ Member
Messages
4,475
Paid Membership
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
Thread ni hidup lg ka?2009 tu? :)
 

matdowang

Freshie
Messages
3
Joined
Dec 13, 2012
Messages
3
Reaction score
0
Points
8
Please call me..

siapa yg ada minat nak jadi remittance merchant - seperti western union la, kirim duit utk pekerja asing - indon, bangladesh, vietnam dan nepal.. Saya adalah salah seorg master agency bagi kompani yg mana dah ada lesen sebagai remittance operator di malaysia.. Paid up capital kat bnm adalah lebih 20 juta, sekarang nak cari agent dan remit merchant di seluruh malaysia.. Ada apa soalan, sila tanya saja la. Memandangkan malaysia ada lebih daripada 2 juta pekerja asing, yg mana kebanyakan masih kirim duit mereka dgn cara underground seperti melalui money changer yg tak ada lesen utk remittance. Sekarang bnm membenarkan kompani ini utk memberi kuasa kepd kedai seperti mini market, phone shop, stationery shop etc utk kiriman wang asing bagi pekerja asing.. Memandangkan ekonomi merosot sekarang, ini merupakan peluang yg baik utk dapat pendapatan partime atau selepas anda merujuk 2 atau 3 remit merchant anda akan ada pendapatan yg lebih tinggi, anda boleh jadi agent full time nanti..

0199900088
 

matdowang

Freshie
Messages
3
Joined
Dec 13, 2012
Messages
3
Reaction score
0
Points
8
siapa yg ada minat nak jadi remittance merchant - seperti western union la, kirim duit utk pekerja asing - indon, bangladesh, vietnam dan nepal.. saya adalah salah seorg master agency bagi kompani yg mana dah ada lesen sebagai remittance operator di malaysia.. paid up capital kat BNM adalah lebih 20 juta, sekarang nak cari agent dan remit merchant di seluruh malaysia.. ada apa soalan, sila tanya saja la. memandangkan malaysia ada lebih daripada 2 juta pekerja asing, yg mana kebanyakan masih kirim duit mereka dgn cara underground seperti melalui money changer yg tak ada lesen utk remittance. sekarang BNM membenarkan kompani ini utk memberi kuasa kepd kedai seperti mini market, phone shop, stationery shop etc utk kiriman wang asing bagi pekerja asing.. memandangkan ekonomi merosot sekarang, ini merupakan peluang yg baik utk dapat pendapatan PARTIME atau selepas anda merujuk 2 atau 3 remit merchant anda akan ada pendapatan yg lebih tinggi, anda boleh jadi agent full time nanti..
Saya berminat.
 

enkhalex

Junior Member
Messages
50
Joined
Oct 28, 2010
Messages
50
Reaction score
0
Points
6
saya berminat menjadi agent so ble whatsap no saya 0169545416 saya ingin tahu lebih details cara dan syarat menjadi AGENT
 

mansionglim

Freshie
Messages
2
Joined
Dec 5, 2020
Messages
2
Reaction score
0
Points
13
siapa yg ada minat nak jadi remittance merchant - seperti western union la, kirim duit utk pekerja asing - indon, bangladesh, vietnam dan nepal.. saya adalah salah seorg master agency bagi kompani yg mana dah ada lesen sebagai remittance operator di malaysia.. paid up capital kat BNM adalah lebih 20 juta, sekarang nak cari agent dan remit merchant di seluruh malaysia.. ada apa soalan, sila tanya saja la. memandangkan malaysia ada lebih daripada 2 juta pekerja asing, yg mana kebanyakan masih kirim duit mereka dgn cara underground seperti melalui money changer yg tak ada lesen utk remittance. sekarang BNM membenarkan kompani ini utk memberi kuasa kepd kedai seperti mini market, phone shop, stationery shop etc utk kiriman wang asing bagi pekerja asing.. memandangkan ekonomi merosot sekarang, ini merupakan peluang yg baik utk dapat pendapatan PARTIME atau selepas anda merujuk 2 atau 3 remit merchant anda akan ada pendapatan yg lebih tinggi, anda boleh jadi agent full time nanti..
i minat sila email saya detail
siapa yg ada minat nak jadi remittance merchant - seperti western union la, kirim duit utk pekerja asing - indon, bangladesh, vietnam dan nepal.. saya adalah salah seorg master agency bagi kompani yg mana dah ada lesen sebagai remittance operator di malaysia.. paid up capital kat BNM adalah lebih 20 juta, sekarang nak cari agent dan remit merchant di seluruh malaysia.. ada apa soalan, sila tanya saja la. memandangkan malaysia ada lebih daripada 2 juta pekerja asing, yg mana kebanyakan masih kirim duit mereka dgn cara underground seperti melalui money changer yg tak ada lesen utk remittance. sekarang BNM membenarkan kompani ini utk memberi kuasa kepd kedai seperti mini market, phone shop, stationery shop etc utk kiriman wang asing bagi pekerja asing.. memandangkan ekonomi merosot sekarang, ini merupakan peluang yg baik utk dapat pendapatan PARTIME atau selepas anda merujuk 2 atau 3 remit merchant anda akan ada pendapatan yg lebih tinggi, anda boleh jadi agent full time nanti..
saya minat sila email saya detail
 

SHRE

Freshie
Messages
2
Joined
May 25, 2022
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
siapa yg ada minat nak jadi remittance merchant - seperti western union la, kirim duit utk pekerja asing - indon, bangladesh, vietnam dan nepal.. saya adalah salah seorg master agency bagi kompani yg mana dah ada lesen sebagai remittance operator di malaysia.. paid up capital kat BNM adalah lebih 20 juta, sekarang nak cari agent dan remit merchant di seluruh malaysia.. ada apa soalan, sila tanya saja la. memandangkan malaysia ada lebih daripada 2 juta pekerja asing, yg mana kebanyakan masih kirim duit mereka dgn cara underground seperti melalui money changer yg tak ada lesen utk remittance. sekarang BNM membenarkan kompani ini utk memberi kuasa kepd kedai seperti mini market, phone shop, stationery shop etc utk kiriman wang asing bagi pekerja asing.. memandangkan ekonomi merosot sekarang, ini merupakan peluang yg baik utk dapat pendapatan PARTIME atau selepas anda merujuk 2 atau 3 remit merchant anda akan ada pendapatan yg lebih tinggi, anda boleh jadi agent full time nanti..
Still available?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register