BTC USD 39,023.7 Gold USD 1,815.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Remaja dakwa guru buat lawak rogol dalam kelas, Maszlee gesa disiasat

ayied_flex

Active Member
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,042
Reaction score
16
Points
35
huhuhu...zaman aku dulu2 ustaz buat lawak double meening selambe jer...siap samakan umpama sebatang pen...lelaki pen perempuan tutup pen......pastu zaman siapa2 perasan stiker lelaki 'bolt' perempuan 'nut' berlari berkejaran jual open kat kedai, kalau zaman sekarang aku rasa abis kene viral dah, padahal mak pak budak2 sekrang tu dari zaman2 & tahun tu la......
 
Sponsored Post

SMI6

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2016
Messages
2,903
Reaction score
620
Points
86
habis la ko dek..baik ko pindah sekolah.

pindah sekolah pun cikgu sekolah baru pun kenal ko nanti.

suruh cikgu tu report polis balik.

fight fire with fire la cikgu sekali sekala.

mazlee goldust, Terima kasih bagi pandangan tapi anda bukan kerajaan. Dulu masa jadi menteri kene provoke pun mental.

kene provoke dengan budak sekolah maiu bertumbuk.:ROFLMAO:
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Aug 2, 2007
Messages
13,145
Reaction score
1,957
Points
201
Bkn la ngn tiktok xleh lepas, klau dia bgtau pengetua ka guru displin ka ok la nie nk jgk viral...so terima ja la keadaan mcm mn
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
84,033
Reaction score
13,742
Points
1,906
"Mangsa yang berumur 16 tahun itu membuat laporan polis ekoran kejadian tersebut telah mendatangkan kegusaran dan perasaan tidak senang hati kepadanya." - Polis

Polis siasat kes guru disyaki galak perbuatan rogol
25 April 2021


1619386561965.png

Polis akan menyiasat laporan seorang remaja yang mendakwa guru Pendidikan Jasmani bergurau keterlaluan seolah-olah menggalakkan pelajarnya melakukan perbuatan rogol.

SUNGAI BULOH - Polis akan menyiasat laporan seorang remaja yang mendakwa guru Pendidikan Jasmani bergurau keterlaluan seolah-olah menggalakkan pelajarnya melakukan perbuatan rogol.

Ketua Polis Daerah Sungai Buloh, Superintendan Shafa'aton Abu Bakar berkata, laporan berkenaan diterima kira-kira jam 10.08 malam pada Sabtu.


"Mangsa yang berumur 16 tahun itu membuat laporan polis ekoran kejadian tersebut telah mendatangkan kegusaran dan perasaan tidak senang hati kepadanya.

"Sehubungan itu, polis akan menjalankan siasatan lanjut terhadap laporan yang dibuat dan akan memanggil saksi terlibat untuk membantu siasatan," katanya menerusi kenyataan pada Ahad.

Menurutnya, kes disiasat di bawah Seksyen 294 Kanun Keseksaan.

Seorang guru Pendidikan Jasmani di sebuah sekolah di Selangor pada Jumaat didakwa bergurau keterlaluan seolah-olah menggalakkan pelajarnya melakukan perbuatan rogol dalam sesi pendidikan itu.

Katanya, pada mulanya pelajaran berjalan lancar dan mereka berbincang mengenai kesedaran gangguan seksual serta cara-cara menjaga diri ketika menghadapi gangguan tersebut.

Bagaimanapun, pelajar berkenaan mendakwa guru lelaki itu bergurau dan mula bercakap lucah.

“Guru itu kemudian berkata, jika pelajar-pelajar nak rogol, janganlah rogol yang bawah 18 tahun, rogol yang 18 tahun ke atas sebab banyak undang-undang untuk bawah umur,” katanya.

 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
84,033
Reaction score
13,742
Points
1,906
dah jadi kes polis la pulak

17961505-7260-4E66-AEA8-6B70ED1E3F4C.jpeg

BF6C22E1-D161-4477-8114-5C7C8D73B19B.jpeg
 

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,616
Reaction score
1,169
Points
151
off topic: saya perasan skrg ni radio & tv banyak ambil petikan video & isu dari tiktok. siapa viral kat tiktok tu diorang akan panggil interview etc. cth nasional fm & wanita hari ini.
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Aug 2, 2007
Messages
13,145
Reaction score
1,957
Points
201
off topic: saya perasan skrg ni radio & tv banyak ambil petikan video & isu dari tiktok. siapa viral kat tiktok tu diorang akan panggil interview etc. cth nasional fm & wanita hari ini.
Tiktok dh jd rutin manusia utk up semua benda depa buat....patut setengah negara haramkan tiktok
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
16,575
Reaction score
2,585
Points
201
Cikgu kapir ke cikgu islam tu?
Kaki rogol eh
#tanyajer 😂
 

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,616
Reaction score
1,169
Points
151
Tiktok dh jd rutin manusia utk up semua benda depa buat....patut setengah negara haramkan tiktok

Saya tak boleh betul tengok tiktok ni. Rasa serabut & semak kepala. Dengan muzik nya pastu nak kena baca teks dlm video tu. Benci betul.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register