BTC USD 64,939.2 Gold USD 2,357.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Remaja 19 tahun bermula jual 'kerepek' sekarang jadi jutawan dengan bisnes petfood

Sponsored Post

2023.jpeg
2026.jpeg
2028.jpeg
2031.jpeg

Umur 19 tahun,. syarikat dah bernilai RM26 juta?!!

Kecoh budak ni semenjak dua ni, jual barang kucing je pun orang tak brain lansung. Pesaing pun tak banyak, boleh lah ambik sebagai inspirasi

Tngokla weh harga dia 👉 https://s.shopee.com.my/20Z8GEZ7Ez

Pehh taknak kalah gak harga, patutlah jutawan. Yelah agen under dia pun dah berapa ramai, korang try la jual. Katanya tengah laku keras

Korang umur 19 buat apa? 😁
 
Hebat anak muda......anak ambe pula...umur 21....kalau ada rezeki by October tahun ni..insya allah...sales pertama dia 1 juta....semoga di murahkan rezeki....untuk tahun depan planning lain ..mungkin akan bawa masuk produk dari pada Thailand....tahun ni berjaya bawa masuk dari Hungary....ok lah..sambil belajar dia buat bisnes....ambe control dari jauh...nasihat dan buat planning.....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register