Reload this Page Tabung NSTP Untuk Gaza!! RM0.25 Untuk 1 Komen !!

CG Sponsors
-KampungBoy-

Active Member
Joined
Oct 7, 2008
Messages
1,170
Reaction score
0
Points
20
Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Atas dasar prihatin terhadap mangsa kekejaman tentera Zionis Laknatullah terhadap saudara kita Palestin, saya terpanggil untuk mewujudkan satu program di blog saya yang mana sekurang-kurangnya dapat membantu meraka selain doa dan harapan rakyat Malaysia dan para blogger khususnya supaya memberikan kekuatan kepada mereka untuk terus berjuang.

Maklumat lanjut dan jika anda berminat untuk bersama-sama dengan saya untuk membantu warga Palestin daripada segi kewangan boleh datang ke Blog Informasi KampungBoy.

Keprihatinan yang anda tunjukkan amat saya hargai dan tentunya sahabat kita di sana pasti gembira. Sekurang-kurangnya mereka pasti gembira dengan pertolongan daripada kita semua walaupun nilainya tidak seberapa berbanding dugaan yang mereka sedang hadapi sekarang.

Saya ada membuat satu surbey untuk meminta pandangan umum dan anda semua tentang tabung mana yang patut saya hulurkan sumbangan ini selepas program yang saya jalankan ini tamat.....supaya sumbangan yang bakal dihulurkan dapat diagihkan golongan yang tepat iaitu Hamas. Saya berharap anda dapat mengundi.

Sekian, terima kasih.:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

lanbai

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
8,041
Reaction score
5
Points
70
err..
post 1 c ni jd lah
:)
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
yg ni pong ok gak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register