Rekaan Huawei Nova 6 SE Tertiris, Bonjol Kamera Empat Segi

CG Sponsors




Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
11,401
Reaction score
2,238
Points
236
Huawei memulakan trend bonjol kamera berbentuk empat segi sama menerusi Mate 20. Rekaan ini kemudiannya menjadi ikut pengeluar lain seperti Apple. Hari ini rekaan Nova 6 SE telah tertiris ke arena web dan ia meminjam rekaan iPhone 11 yang dipinjam dari Mate 20.

Pada bahagian belakang terdapat bonjol kamera berbentuk empat segi sama yang menempatkan empat lensa kamera. Di bahagian hadapan pula terdapat lubang kamera swafoto dalam skrin. Dari segi spesifikasi pula peranti dipercayai akan menggunakan skrin LCD, pemproses Kirin 810 dan menyokong pengecasan pantas 40W SuperCharge. Nova 6 SE mungkin akan dilancarkan serentak dengan Nova 6 yang merupakan sebuah peranti mercu dengan cip Kirin 990.

 
Sponsored Post

amirbsp

Active Member
Joined
Sep 25, 2013
Messages
1,309
Reaction score
25
Points
30
ehem.... ni sebijik copy kat site amanz.....
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
264,877
Reaction score
8,907
Points
2,226
Huawei pun dah macam Xiaomi
Laju je klua produk baru
 
Sponsored Post
Top
Log in Register