BTC USD 58,811.7 Gold USD 1,796.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

register broker exness free pakej sistem forex terbaik

hardworking

Fun Poster
Joined
May 5, 2012
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
salam sejahtera..kepada trader forex yang inginkan konsisten dalam trading forex serta ingikan sistem yang mudah tak perlu perah otak analisis market..guna je den zenger indikator..saya tak berani katakan indi ini 100% tepat nnti anda kata scam plak betul x?tetapi sy berani katakan indi ni tak repaint dan anda akan win 80% secara konsisten setiap hari hanya perlu follow signal indi ni.biar anda je yg sendiri nilai keberkesanan indi ni..sape2 yg menunggu candle trade bank 35 pips sehari tu indi ni lebih kurang sama tapi indi ni signal lebih banyak yg keluar mungkin 1 hari ade 3 kali signal yg keluar..sape2 trader yg telah berpengalaman dlm dunia forex mrk tidak akan melepaskan peluang keemasan untuk memiliki indi ni..Indikator ni berguna untuk memudahkan anda mengenalpasti arah trend market apabila berlakunya breakout atau sideway trend..kini telah terbukti dengan menggunakan sistem ni anda akan sentiasa win secara konsisten setiap hari .lihat sedikit penerangan gambarajah dibawah

hebat1.png


saya ade berita baik utk anda daftar dan deposit sebanyak minima usd100 kat broker exness under sy melalui link ni https://www.exness.com/a/89660

saya akan berikan pakej lengkap signalextreme termasuk ea,indi dan ebook rahsia trendlines terhad kepada 200 ahli sahaja..selepas daftar anda hanya perlu deposit usd100 je kemudian sila berikan bukti screenshort pendafaran n deposit ke alamat email [email protected] berminat boleh daftar disini - https://www.exness.com/a/89660 - kemudian deposit sebanyak usd100..exness adalah salah satu broker yang terbaik didunia lagipun urusan deposit dan withdrawal sangat pantas cuma broker exness ni adalah broker 5 digit..sekiranya anda nakkan trade dgn modal yg selamat anda hanya perlu pilih akaun cents.

lihat bukti dibawah salah seorang pengguna den zenger indikator+ea .apa yg perlu dilakukan cuma perlu set buy stop atau sell stop follow indi tu..dengan hanya bermodalkan usd100 dlm tempoh 1 minggu je telah digandakan menjadi usd500.

hebat2.png



untuk melihat sendiri bukti sila add group fb signalforex27 dsini http://www.facebook.com/groups/198603846933499/


sebelum deposit kat broker exness pastikan anda telah daftar melalui link saya disini - https://www.exness.com/a/89660
deposit sekurang-kurangnya usd100 kemudian sila hantar bukti ke email [email protected] produk akan dihantar ke email anda dgn serta merta

:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

hardworking

Fun Poster
Joined
May 5, 2012
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
salam masta.. dah add..
indi ni sesuai x guna utk manual trade

wsalam..dah aproved..indi ni memang manual dan santai hanya perlu setkan buy stop atau sell stop setiap petang signal akan keluar..memang betul2 santai ianya tetap akan hit TP..target price dan TP memang dah sedia ada hanya perlu follow je indi tu..dalam sehari signal ini muncul ada 2 sesi iaitu pada waktu ptg jam2-5pm kat tf1h dan pada waktu mlm jam 7-11mlm kat tf4h mengikut hari2 tertentu..sila lihat kat bawah sedikit penerangan


tt9.png


tt10.png
 

hardworking

Fun Poster
Joined
May 5, 2012
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
promosi ini sy terhadkan.. register under sy kat broker exness dan deposit minima cuma usd100 dan open pos pembukaan 1 kali utk kepastian ..sy akan berikan full pakej sistem forex signalforex27..selepas anda register sila email ke [email protected] nyatakan nmbor akaun anda utk sy check..selepas anda deposit pakej akan dihantar ke email anda dgn segera..daftar broker exness under sy disini :

- https://www.exness.com/a/89660

semakin ramai yg berikan testimoni kat group fb tanpa paksaan dari sy ..mrk dgn rela hati satu persatu tampil berikan testimoni kat group fb tanpa sedikit paksaan dari sy..lihat ss beberapa testimoni pengguna sstem ni dibawah setakat hari ini :



newtesti01.png


newtesti02.png
 

hardworking

Fun Poster
Joined
May 5, 2012
Messages
163
Reaction score
0
Points
10

hardworking

Fun Poster
Joined
May 5, 2012
Messages
163
Reaction score
0
Points
10

hardworking

Fun Poster
Joined
May 5, 2012
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
saya memang sgt teruja bila tgk chart2 ni

indi tu tak repaint..boleh buka lot gajah.anda juga akan menerima full pakej termasuk ea dan ebook..promosi ini sy terhadkan.. register under sy kat broker exness dan deposit minima cuma usd100 dan open pos pembukaan 1 kali utk kepastian dan send investor pasword anda ke email [email protected] ..sy akan berikan full pakej sistem forex signalforex27..selepas anda register sila email ke [email protected] nyatakan nmbor akaun anda utk sy check..selepas anda deposit pakej akan dihantar ke email anda dgn segera..daftar broker exness under sy disini :

- https://www.exness.com/a/89660
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16005
USD / JPY
113.784
GBP / USD
1.37380
USD / CHF
0.91820
USD / CAD
1.23614
EUR / JPY
131.995
AUD / USD
0.75109

CG Sponsors




Top
Log in Register