Redone Reseller: pelan Postpaid unlimited calls rm58,blacklist boleh apply

Recommended Brokers


Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,983
Reaction score
31
Points
120
servis tukar owner,hanya di redone boleh buat,pastikan owner mmg org yg kita kenal,x perlu pergi ke center,hanya tukar telco ke redone,maklumat lanjut contact 0193493400
mnp n tukar nama owner
 
Sponsored Post

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,983
Reaction score
31
Points
120
anda pengguna device gps tracker?pengguna skybox?pengguna walkietalkie yg memerlukan sim murah?

kini anda boleh memilikinya dengan hanya rm8 sebulan ,dah ada data yg mencukupi untuk maintain penggunaan device

jika sblum ni top up rm30 setiap bulan,n top up beku keras kejung je kat dalam tu,kini anda dah boleh jimat dengan bertukar ke plan a8 drp redone

boleh roger 0193493400 untuk maklumat lanjut
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,983
Reaction score
31
Points
120
Bump for today

Rm58 unlimited calls
Blacklisted user accepted
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,983
Reaction score
31
Points
120
bump for today
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,983
Reaction score
31
Points
120
top up bulanan rm100++ asyikk top up jee,nak pakai bil yg unlimited call,nama blacklist plak,

bertukarlah kpd pakej redone rm58 sebulan dgn unlimited calls dan 20gb data,blacklist pon kami terima
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,983
Reaction score
31
Points
120
postpaid termurah n wider coverage

rm58 unlimited calls n 20gb data
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,983
Reaction score
31
Points
120
offer 13-15 hari bulan oct 2017,diskaun 1% untuk pembayaran bil redone,contact 0193493400 or jus pm
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,983
Reaction score
31
Points
120
unlimited calls hnya rm58 n dpt 10gb hi speed data,blacklist can apply
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,983
Reaction score
31
Points
120
kini boleh langgan rm10 untuk 10 gb youtube juga *123#
 
Sponsored Post
Top
Log in Register