Red White Smart Networking

CG Sponsors




dodolll

Junior Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
RW Network Solutions. Penyelesaian kepada masalah menggerakkan pendapatan yang paling berkesan. Mana nak dapat dengan RM150 je, boleh makan income 5 plan.
 
Last edited:
Sponsored Post

dodolll

Junior Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
ini yang dinamakan pergerakan cara baru... jimat wang.. jimat masa...
 

dodolll

Junior Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
untuk mengetahui dengan lebih lanjut lagi,tepon saya!!
 
Last edited:

dodolll

Junior Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
boleh call saya untuk maklumat lanjut
0163374199 - isa

anda pasti tidak akan menyesal
 

ayie206

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
16,425
Reaction score
106
Points
123
citer detail kat sini la bro..
tu guna nya forum

:)cgrock:)cgrock
 

dodolll

Junior Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
RW150 adalah jalan penyelesaian kepada pergerakan networking sekarang ni.. apa yang kita lihat, banyak yang terduduk bila satu-satunya network yang kita berjuang untuk diorang tu jatuh.

yang paling teruk sekali adalah newbies untuk rangkaian. ada juga yang serik nak buat networking.

so RW150 yang diuruskan oleh RW Network Solutions menggerakkan satu network yang didalamnya ada 5 plan sekali.

Bayar cuma RM150 jer. kita uruskan agar ahli dapat menikmati pendapatan dari 5 bisnes yang berlainan. Income yang dapat pun dari 5 bisnes yang berlainan. yang best sekali, plan yang kelima adalah plan investment yang kita kenal pasti boleh mendatangkan keuntungan lebih kepada ahli. plan yang kelima tu kita bagi free jer..

so katakan ler kalau satu bisnes dalam RW150 collapse, kita masih ada lagi 4 lagi bisnes dalam network kita. network kita masih boleh bergerak kan?
 

dodolll

Junior Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
income plan ada kat RW Network Solutions nyer links.... dipersilakan tgk..
 

dodolll

Junior Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
seseorang yang lama dalam networking ni pernah berkata kepada saya
"kalau nak berjaya dalam line networking ni, jangan harapkan kepada satu bisnes jer.Jatuh bisnes tu, kita pun turut jatuh sekali"
 
Sponsored Post
Top
Log in Register